Ми у Facebook
21.06.2011, 14:43

Частина села Тучин на Рівненщині — четвертий день без світла

Електропостачання п’яти вулиць села припинилось у суботу, 18 червня. Селяни кажуть, що безрезультатно звертались зі скаргами в районну адміністрацію та "Рівнеобленерго".
Найбільше місцеві мешканці стурбовані тим, що окрім незручностей вони несуть ще й суттєві збитки.

- Світло відключили зранку у суботу, - говорить мешканка вулиці Шкільна, що в селі Тучин, Наталія Сірук. - Почали дзвонити в Гощу, МНС, "Рівнеобленерго", районну адміністрацію. Нам сказали, що ремонтна бригада працює, хоча ми їх не бачили. В адміністрації сказали, що не мають на це ніякого впливу. Пізніше повідомили, що в понеділок, 20 червня, повинна приїхати якась лабораторія. Бачили працівників. Коли знову телефонували в РЕС, то нам обіцяли, що світло з’явиться о 14 годині. Потім — о 17-й, 20-й. Та сьогодні, вже вівторок, а світла й досі немає. У нас розморожуються холодильні камери. Багато м’яса зіпсувалось. Хто нам компенсує ці збитки?

У "Рівнеобленерго" повідомили, що відновлення електропостачання села Тучин триває.

- Там пошкодилася кабельна лінія. Ремонт затягнувся, тому що не знали, де саме відбулась поломка. Коли ж це з’ясували, почали ремонтні роботи. Впродовж дня у селі буде електроенергія, - повідомила менеджер із зовнішніх зв’язків ПАТ "АЕС Рівнеобленегро" Тетяна Корпусова.

Отримати компенсацію люди зможуть, якщо буде доведено, що відсутність електропостачання — провина працівників "Рівнеобленерго".
- Компенсації у нас передбачені. Та перш за все, люди повинні подати нам письмову скаргу, - зазначила Тетяна Корпусова.

Станом на 14.30 вівторка, 21 червня, електропостачання ще не було відновлено. Редакція порталу OGO.ua продовжує слідкувати за ситуацією.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ