Ми у Facebook
27.06.2011, 15:24

У Рівному влаштували латиноамериканську вечірку [+Фото]

День — неділя, час — вечірній, місце - “СтадіоПаб”, організатори - молодіжне неформальне об’єднання "SMART PEOPLE", подія - запальна вечірка "PARTE DE AMERICA LATINA"! Упродовж цілого вечора молоді активні рівняни “відривалися” під гарячі ритми сонячного континенту!
Латинська Америка… Екзотичні дерева і тварини, вражаючі водоспади, колоритна кухня і, звичайно ж, запальні танці: самба, джайв, ча-ча-ча, сальса, румба, меренге і бачата… Ось куди перенеслись, неначе за порухом чарівної палички, учасники вечірки “PARTE DE AMERICA LATINA”! А допомагали гостям у цьому ведучі - Юлія Ковальчук і Тимур Тимченко. Також розважав присутніх один з організаторів вечірки в костюмі із кінофільму «Маска». Такий собі зелененький чоловічок, завжди усміхнений і привітний.



«Розумні люди» (так перекладається з англійської “SMART PEOPLE”) постаралися на славу — вони запропонували глядачам справді насичену, оригінальну й цікаву програму. Там були і виконання латиноамериканських мелодій на гітарі (Роман Голубінка і Антон Василик, дует «Каденція»), і запальні танці у виконанні Саши та Юлі, і майстер класи клубних латино-американських танців, і виконання руеди де касино (народна кубинська сальса), і захоплююча капоейра (бразильське національне бойове мистецтво, що поєднує в собі елементи танцю, акробатики та гри), і новий імідж від Тетяни Ліпатнікової (Body Art), і, звичайно ж, фотосесія від Даши Гаврюсевої та Юрія Шушкевича. Не обійшлося й без конкурсів, ігор, призів (обирали найкращих танцівників сальси, лімбо, не забули і про подарунок за найцікавіший і найвідповідніший імідж) та запальної дискотеки, яку всім присутнім подарували ді-джеї Flash_RV та Roland SL.



«Вечірка була запальною і прикольною, але, на жаль, трохи рано закінчилася… хотілося ще і ще відриватися під гарячу латиноамериканську музику…», - раз у раз чула від глядачів, коли ми, задоволені та сповнені позитивних емоцій, розходилися по домівках. Утім, недарма ж кажуть, що хорошого мало не буває, а звикаєш до нього ой як швидко!.. Отже, буде стимул із особливим нетерпінням чекати нових вечірок від “SMART PEOPLE”!



Та, мабуть, найголовнішим і найбільшим сюрпризом вечора став день народження його організаторів - молодіжного неформального об’єднання «SMART PEOPLE». Йому якраз виповнився рівно один рік! В активі організаторів — чимало різнопланових проектів для молодих і креативних: від тематичних вечірок, подібних до латиноамериканської (а першою такою “ластівкою” ще в квітні була вечірка “I love NY”) - і до організації Школи бізнесу для молоді!



Коли тільки встигають “SMART PEOPLE” поєднувати все: успішно навчатись (більшість активістів організації — студенти), організовувати яскраві проекти для молоді, та й самим брати участь у “тусовках” молодих і креативних рівнян (приміром, у Школі універсального журналіста ВД “ОГО” і ТРК “Рівне 1”, серед випускників та майбутніх учнів якої — чимало активістів “SMART PEOPLE”)! Втім, недарма кажуть: талановита людина — вона талановита в усьому, і час знаходить для безлічі корисних справ! Тому, зрештою, - і розумні! Отже, як кажуть, «Happy Birtday to you»! Успіхів вам, нових звершень, професійного росту і безліч, безліч усмішок і прекрасних людей навколо!





На правах реклами