Ми у Facebook
29.06.2011, 13:20

Конкурс “Я — журналіст”: несподіванки другого етапу

У п'ятницю, 1 липня, о 9 годині завершується інтернет-голосування в рамках другого етапу Третього обласного конкурсу учнівських творчих робіт “Я — журналіст!”. Переможе той автор, чий матеріал отримає найбільше позитивних коментарів. За два дні до завершення голосування розстановка сил серед лідерів суттєво змінилась...
Станом на 11 годину середи, 29 червня, трійка лідерів за кількістю коментарів виглядала так:

1. Полелюк Наталія, м.Рівне - 482
2. Бачинська Ірина, м.Дубно — 458
3. Мельник Іванна, Дубенський район - 404

Читати конкурсні роботи

Між тим, ще 23 червня розстановка сил у трійці лідерів інтернет-голосування була іншою: лідирувала Ірина Бачинська (288 коментарів), на другому місці була Іванна Мельник (259 коментарів), а Наталія Полелюк, яка впродовж останніх днів настільки стрімко вирвалась уперед, мала лише 172 коментарі до своєї конкурсної роботи.

- Така зміна лідера в інтернет-голосуванні свідчить про те, що й впродовж останніх його днів можливі сюрпризи, - припускає керівник конкурсу “Я — журналіст!”, головний редактор Видавничого дому “ОГО” Віталій Голубєв. - Утім, як буде в кінцевому підсумку — побачимо вранці у п'ятницю, 1 липня. А за кілька днів відбудеться нагородження переможця, про яке ми обов'язково розповімо у ЗМІ.

Нагадаємо, що якщо під час першого етапу конкурсу “Я — журналіст!” (його підсумки оголосили 10 травня) роботи учасників оцінювало журі, то в другому етапі переможця визначають самі конкурсанти та їхні друзі — через інтернет-голосування. Чий матеріал отримає найбільше позитивних коментарів — той і стане “Народним журналістом” (таке звання отримає переможець).

Читати конкурсні роботи






На правах реклами