Ми у Facebook
06.07.2011, 09:03

Віталій Кличко оскаржив у суді тарифи ЖКГ

Депутат Київради Віталій Кличко виграв "тарифний" суд у Київської міської державної адміністрації.
Окружний адміністративний суд столиці визнав незаконними та нечинними з моменту прийняття розпорядження КМДА від 31.08.2009 №978-981 щодо встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Зазначену постанову суд ухвалив 21 червня.

У фракції "УДАР Віталія Кличка" наголошують, що постанова суду почне діяти після її оскарження в апеляційній інстанції з боку КМДА.

Однак "УДАР Віталія Кличка" закликає киян особисто звертатися до суду з позовами до житлово-експлуатаційних організацій. На сьогодні це – чи не єдина можливість для людей повернути свої кошти. Адже КМДА відмовилась автоматично проводити перерахунок сплачених житлово-комунальних тарифів за весь 2010 рік, незважаючи на те, що Київський апеляційний суд іще 9 березня 2011 року ухвалив постанову, котра надає громадянам право на це.

"Влада просто не хоче повертати киянам гроші. Адже на кону стоїть біля 2 млрд грн. Тому мешканці міста повинні масово звертатися до суду. Необхідний пакет документів для подачі позову вони можуть отримати у наших громадських приймальнях", - зазначають у фракції "УДАР".

Джерело: Прес-служба партії «УДАР»





На правах реклами