Ми у Facebook
09.07.2011, 15:21

У Львові стартує перша в Україні "Літня Джазова Школа"

2.bp.blogspot.com

Уперше в Україні відбудеться Літня Джазова Школа, де молоді музиканти зможуть навчатися у майстрів джазу з Польщі та США.
Із 15 до 18 липня у Львові викладатимуть: учасник колективів Michel Pettruciani та Michel Camilo контрабасист Michael Bowie (США), чиказький барабанщик Frank Parker (США), джазовий вокаліст 2010 року у Польщі Janusz Szrom, видатний польський піаніст та композитор Bogdan Holownia (Польща).

Окрім лекцій та майстер-класів, українські музиканти вперше матимуть змогу вільно поспілкуватись та пограти на сейшенах із музикантами світового рівня.

Досі навчання у форматі workshops для українських музикантів було доступним лише за кордоном. Тепер "живе навчання" у майстрів стало можливим у найбільш джазовому місті країни – Львові.

Школу організовують JazzClub.Lviv, мистецьке об'єднання "Дзиґа", Ходжежська джазова школа Cho-Jazz (Польща), факультет культури та мистецтв ЛНУ ім. І.Франка за підтримки Посольства США в Україні.

Участь у школі відкрита для молодих джазових виконавців з усієї України. Вартість навчання – 250 грн. Реєстрація проводитиметься до 5 липня за електронною поштою dzygajazz@gmail.com. З огляду на обмежену кількість учасників, перевага надаватиметься музикантам із досвідом гри.

Місце:

факультет культури та мистецтв ЛНУ ім. І.Франка (вул. Валова, 20).
джем-сейшени: клуб "Квартира 35" (II поверх "Дзиґи", вул. Вірменська, 35).

За матеріалами: Офіційний портал Львівська міська рада





На правах реклами