Ми у Facebook
13.07.2011, 14:15

Екс-заступника прокурора Рівненщини визнали невинним у вбивстві на полюванні

Стали відомі подробиці минулорічної резонансної трагедії на полюванні у Березнівському районі. Тоді на полюванні від кулі одного з мисливців загинув родич колишнього заступника прокурора Рівненщини Володимира Мойсейця. Зараз слідчі встановили винного.
У листопаді 2010 року Володимир Мойсеєць з родичами полював в урочищі поблизу села Сівки Березнівського району. Під час полювання тут смертельно поранили 51-річного Василя з міста Сімферополь. Тоді слідчі припустили, що загиблий порушив правила полювання — відійшов від свого номера на 40 метрів і опинився на лінії вогню. Куля влучила в ліве плече. Від гострої крововтрати Василь помер.

 

Хто саме його підстрелив, з’ясовували слідчі міліції. Адже участь у полюванні брали 13 людей. Коли з'ясувалось, що один з мисливців — колишній перший заступник прокурора Рівненської області, прокурор Ківерцівського району сусідньої Волинської області Володимир Мойсеєць, за розслідування справи взялась Генеральна прокуратура України.

— Експерти з'ясували: злощасна куля була випущена не з рушниці прокурора. Постріл зробив його кум – громадянин Рубель, — розповів на прес-конференції прокурор Рівненщини Василь Присяжнюк. — А загиблий був швагром Мойсейця. Прикро, що сталась така родинна трагедія.

Зараз громадянину Рубелю інкримінують вбивство з необережності. А остаточну крапку у справі поставить суд.





На правах реклами