Ми у Facebook
14.07.2011, 08:31

У Тернополі розробляють проект "теплих тротуарів"

Міська влада запланувала до кінця цього року облаштувати у місті тротуари з підігрівом. Як втілити це у життя — нині думають науковці.
Під час прямої лінії з місцевою газетою голова Тернополя Сергій Надал відповів на питання додзвонювача про облаштування "теплих тротуарів".

— У моїй виборчій програмі до міської ради одним із пунктів є намір забезпечити тротуари з підігрівом у місті Тернополі, і вказано конкретні адреси, де саме це має бути, — розповів голова Тернополя.

Сергій Надал пояснив, що мова йде про ті ділянки, де, за даними травмпунктів, люди найчастіше отримують травми під час ожеледі.

— Обладнати підігрів певних тротуарів планували на наступні роки. Але оскільки питання набуло широкого резонансу, і політичні опоненти увесь час на ньому акцентують, то для мене воно вже стало принциповим. Думаю, цього року облаштуємо перші "теплі тротуари". До речі, підписано угоду з Тернопільським технічним університетом – науковці розробляють проект. Очевидно, Тернопіль втілить такий задум вперше в Україні, — зауважив Сергій Надал.

За матеріалами: Тернопільська міська рада





На правах реклами