Ми у Facebook
14.07.2011, 10:16

Мер Рівного розповів про свою зарплату і приниження у виконкомі

Міський голова Рівного не хоче принижуватись перед виконавчим комітетом. А тому просить... передбачити його премії у міському бюджеті.
Під час останнього засідання члени Рівненського міськвиконкому розглядали питання про преміювання міського голови Рівного Володимира Хомка. Аби уникнути запитань, мер одразу пояснив:

— Мій оклад — 3,5 тисячі гривень. Передбачається, що до цього доплачується премія. Її виділення щоразу затверджує міськвиконком. Усього я отримую близько семи тисяч гривень. Мені просто неприємно щоразу виносити це питання на виконком, мене це принижує.

Аби уникнути такого “приниження”, мер та керуючий справами виконкому Святослав Власюк з’ясували, як вирішують це питання в інших містах.

— Ми телефонували у Тернопіль, Чернівці, Хмельницький, Черкаси. У них не виноситься це питання, а затверджується з бюджетом міста і виплачується меру та сама зарплата, як у мене. Єдине, що у мене стаж мінімальний, тому й мінімальний оклад, — розповів про результат роботи міський голова. — У наступному році ми теж так зробимо, щоб не виносити цього кожного разу на виконком. Бо я не хочу того приниження.

Цього ж разу члени виконкому проголосували за виділення міському голові премії.





На правах реклами