Ми у Facebook
18.07.2011, 09:42

Рівне на "Майдан’s - 2" танцюватиме босоніж

Розпочалися репетиції рівненської команди, яка захищатиме честь міста на всеукраїнському танцювальному конкурсі. Головний хореограф вже під час першої репетиції шокував танцівників та визначився із музикою для номера.
Нарешті у Рівне приїхав київський хореограф, який тренуватиме нашу команду для виступу на "Майдан’s - 2". Це Аліса Зайцева.

Під час першого сезону "Майдан’s", Аліса була хореографом свого рідного міста Миколаєва. Нині ж, у суроводі двох помічників, вона приїхала у Рівне. Розповідає, що була щиро здивована, коли її так тепло прийняли у місті. А тому обіцяла зробити все, аби Рівне піднялося якомога вище в рейтингу "Майдан’s - 2".

- Мене приємно вразило те, що всі учасники команди горять бажанням танцювати. А це - одна з найголовніших складових успіху. Вони стараються вже з перших репетицій, танцюють, повторюють усе знову і знову. У команді багато дітей, і це теж вражає. Хотілося б, щоб до нас приєдналися і старші учасники, аби ми могли робити серйозні постановки, - зазначила Аліса.

Вже під час першої репетиції, які проходять у критому приміщенні ТРЦ "Екватор", хореограф здивувала усіх проханням... роззутися. Каже, що босоніж танцівник краще відчуває підлогу. Так само босоніж танцюватимуть рівняни й на майдані у Києві 3 вересня, коли й розпочнеться "Майдан’s - 2". До речі, обіцяє Аліса Зайцева активно залучати до роботи й хореографів, які працювали з командами під час "Майденс у Рівному".

Хореограф вже визначилася із музикою для першого номера. Каже, пісня символічна - "Я не здамся без бою" гурту "Океан Ельзи". А от що саме танцюватимуть - не розповідає.

- Танець може змінюватись у процесі нашого діалогу, енергетичного обміну з учасниками команди. І це чудово!






На правах реклами