Ми у Facebook
19.07.2011, 17:46

Рівнянка Жанна Табачук: та, що читає по долонях [+ІНТЕРВ'Ю]

Чи не кожному з нас хоча б раз у житті хотілося зазирнути у майбутнє і дізнатися, що ж на нас там чекає. Кажуть, у цьому можуть допомогти долоні, треба лише вміти читати лінії, що на них зображені. Це майстерно робить рівнянка Жанна Табачук.
Жінка - психолог за освітою, однак ще з дитинства почала цікавитися тлумаченням ліній на долонях і ось уже впродовж 25 років цим займається професійно.

- Про що можуть розповісти лінії на долонях?
- Лінії на лівій долоні - це план, карта життя, яка дана при народженні. На ній зображений потенціал та можливості, закладені природою. А лінії на правій розповідають про те, наскільки людина відійшла від цього плану, і що стало причиною цього. Адже людина - не робот, тому базовий план життя, що дається їй при народженні, можна змінити, адже в ньому передбачено декілька варіантів. Цікаво, що в хіромантії відіграють роль не тільки лінії на долоні, але й форма руки, довжина та округлість її пальців. Тому завдяки лініям на руках можна побачити, що являє собою людина насправді, важливі моменти прожитого, напрямки розвитку долі, основні цілі. Можна прогнозувати майбутнє, передбачати важливі події і дати. Адже на долоні міститься інформація про все життя. Ліва рука говорить про те, що було, чого хоче людина, а права – про те, що є і що буде. Порівнюючи долоні, можна самому вирішувати, що влаштовує у житті, а що ні, і змінюватися. Лінії на долонях розповідають про кожного індивідуально. Тут закодована інформація як про минуле, так і про майбутнє. Взагалі ж однакових ліній не існує. Та й тлумачити їх значення можна лише, враховуючи інші знаки. Часто люди, далекі від хіромантії, дивлячись на долоню, говорять, що довга лінія життя означає довгий життєвий шлях, а коротка - навпаки. Але це неправда. Адже сама лінія життя ніколи не дає інформацію про довголіття. На тривалість життя впливають різні знаки, які знаходяться на долонях. Я зустрічала людей, яким по 70-80 років, а в них лінії життя короткі. Також говорять, що якщо багато різних ліній на долонях, то це погано. Навпаки. Чим менше різних додаткових ліній, знаків, тобто якщо рука “суха”, тим людина більш егоїстична. Багато ліній говорить про емоційність, доброту, відвертість. Власники таких долонь краще сприймаються людьми.

- Чи змінюються лінії на долоні протягом життя?
- Лінії можуть змінюватися, якщо людина не реалізує себе, збивається з дороги, губить своє життя. Дуже часто, скажімо, людині при народженні назначено прожити 60-70 років, але, не впоравшись з певними життєвими ситуаціями, вона, наприклад, починає пити, це призводить до того, що ця особистість втрачає контроль над собою. У результаті вона може серйозно захворіти, або ж з відчаю спробувати накласти на себе руки. У таких випадках певні лінії, буває, змінюються. Однак завжди є шанс направити себе у правильне русло. Втім, є речі, які не залежать від волі людини, але також здатні впливати на її життя. Це порча, вроки - енергетичні “удари” медіумів, магів, які мають на меті нашкодити. У такому випадку на долонях з’являються нові лінії, сигналізуючи хіроманту, що на того, хто до нього звернувся, здійснюється негативний вплив. Іноді на долонях можна прочитати фатальні знаки, які змінити неможливо. Це дата, число.

- Що собою являє хіромантія?
- Це інформаційний центр. Завдяки цьому людина може дізнатися про ту чи іншу проблему, що на неї очікує, заздалегідь, й уникнути її. Однак, як би нам цього не хотілося, є події, які таки мають статися, їх просто потрібно пережити. Хіромантія - це наука для розумних людей. Адже вона надає інформацію для того, щоб мудро підійти до неї. У хіромантії все досить індивідуально. За той час, що я нею займаюся, не бачила однакових рук, однакового розміщення ліній. Окрім того, недостатньо знати розміщення самих ліній, потрібно ще вміти їх читати. А це пов’язано з різними природними задатками. Взагалі, хіромантія як наука не є однотипна. Адже потрібно знати ази астрономії, астрології, геометрії, математики. Люди часто говорять, що хіроманти “програмують” людей. Тобто щось погане сказав, тому так і сталося. Це також неправда. Я нікого не програмую, не визначаю долі, не відповідаю на запитання, бути чи не бути, а просто надаю інформацію. Людина ж сама вирішує, що з цим робити. Я не хочу за когось проживати життя. У кожного свій вибір. Головне, щоб людина працювала над собою, брала активну участь у творчій та професійній діяльності, ні про що не шкодувала. Потрібно просто подякувати за те, що було, відпустити і жити далі.

- Чи кожен може навчитися передбачати долю по лініях на долоні?
- Навчитися хіромантії неможливо, нею можна лише володіти. На це здатна практично кожна людина, принаймні на початковому рівні. Тобто, визначити певні здібності, критичні моменти у своєму житті, полегшено їх перенести. Адже є періоди випробування, і людина, знаючи про них, може дещо спростити цю проблему. Однак, варто відрізняти професійне заняття хіромантією і тлумачення ліній на долоні на рівні хобі. Якщо займатися хіромантією професійно, то це забирає багато часу, потребує досвіду, роботи з людьми (у тому числі роботи в інших сферах, що передбачає спілкування з людьми. Це може бути професія вчителя, психолога…). Цього не можна навчитися лише читаючи літературу. Адже потрібно дивитися на послідовність ліній, поєднувати знаки, холми, зіставляти, вивчати додаткові позначки, спостерігати за ними. Хіромантія - це взагалі філософська наука. У більшості вона слугує для того, щоб попередити ті чи інші моменти, щоб не втратити когось чи щось, направляє на правильну професійну діяльність, попереджує наявність хвороби. Тобто, можна сказати, що хіромантія – це наука, яка дає попередження і може розповісти про те, що людина готова почути.

- Що викликало ваш інтерес до хіромантії? Як все почалося?
- Займатися хіромантією я почала ще в школі, в 14 років. Перш за все це була цікавість. Я розглядала лінії на руці, зіставляла і дивилася, що виходить. Далі з’явилася література, яку вивчала. Почали звертатися люди. З часом набувався досвід, я намагалася запам’ятовувати те, що можна, і аналізувала це. Кожна окрема лінія і її розміщення належить до того чи іншого планетарного знаку, він також має вплив на долю людини. Далі я потрапила в Санкт-Петербург до Павла Глоби, і вже тоді почався період вивчення хіромантії на професійному рівні. Хоча я працювала, а хіромантією займалася після роботи. Люди записувалися, приходили додому. Взагалі, я за освітою психолог, тому почала поєднувати роботу психолога і хіроманта, адже по суті це неподільно. Є різна інформація, і її потрібно відповідно подати, обрати підхід до кожної людини, визначити, чи вона готова це почути. Далі була практика в школі "ДЕИР" ("Дальнейшее энерго-информационное развитие”), де я вчилася працювати з енергетикою, почала надавати більше інформації, навіть на рівні екстрасенсорики.

- А взагалі захоплення хіромантією у вас сімейне?
- Ні. Але, коли я почала зіставляти своє родинне дерево, то дізналася, що моя бабуся мала знахарські здібності, тож не виключено, що в цьому щось є…

- Як вплинуло захоплення хіромантією на ваше життя?
- Мені подобається те, чим займаюся. Зараз хіромантія – це моє життя. Поки що я знаходжуся на своєму місці і цим живу. Окрім того, знання хіромантії і володіння екстрасенсорними даними допомагає визначати певні моменти мого життя, дає знання, можливість спілкування з людьми. Звичайно, люди бувають різними. Є прихильники того чим я займаюсь, є неприхильники. Однак, я всіх їх ціную, поважаю і вдячна їм за це. Адже я розвиваюся незалежно від того чи мене люблять, а тому, що постійно вчуся, практикуюся і вдосконалююся.

- Як ваші рідні ставляться до такого захоплення?
- Про те, що я займаюся хіромантією, рідні дізналися в останню чергу. Вони знали, що я працювала продавцем, сестрою-господаркою у пологовому будинку, а коли вже почали з’являтися сюжети на телебаченні та публікації у газетах, вони дивувалися.

- Наскільки популярна хіромантія у Рівному зараз? Чи багато людей цим займаються професійно?
- Взагалі хіромантія вабить багатьох, однак більшість знає лише деякі лінії і займається нею на рівні захоплення. А ось людей, які займаються тлумаченням долі професійно, у Рівному я не знаю. Часто звертаються люди з проханням навчити тлумачити лінії. Тому я почала проводити невеличкі індивідуальні майстер-класи з навичок з хіромантії.

- З якими питаннями до вас в основному звертаються?
- Зараз найчастіше звертаються із проблемами, пов’язаними зі здоров’ям, виявленням онкозахворювань. Буває так, що ці хвороби не проявляються на той період, коли я озвучую таку інформацію, однак з’являються з часом. Та людина дізнається, які органи вразливі. Адже ці недуги за допомогою хіромантії можна виявляти за рік наперед.

- Чим захоплюєтеся, окрім хіромантії?
- Я багато подорожую і цим живу. Також подобаються нові знайомства, проводити час із своїм внуком, багато читаю, медитую і люблю побути наодинці. Окрім того, я практикую екстрасенсорику та працюю з біополем та енергіями людини.

- Розкажіть детальніше про ваше заняття екстрасенсорикою
- Я працюю з фотографіями, з енергіями, біополем. Відтак, по біополю можна визначити жива людина чи мертва і де знаходиться. Практикую оздоровчі методики, намагаюся допомагати на відстані, шукати людей. Проте не завжди можна побачити всю інформацію. Адже багато ще залежить від того, наскільки людина, яка звернулася заслуговує отримати її. Якщо вона сильно завинила, то інформація починає путатися і я не можу її точно зрозуміти.

- Що б ще хотіли досягнути?
- Хотіла б осягнути методику енергонапрямку у лікуванні людей на професійному рівні, розвиватися у напрямку екстрасенсорики, знайти людину з якою можна співпрацювати у цьому напрямку, вчитися і навчатися.

- Яку пораду ви можете дати читачам?
- Прислухатися до своєї інтуїції, розуму і чути те, що вони говорять. Адже вони найкращі порадники і завжди дають хороші підказки, варто лише навчитися їх помічати і використовувати. І щоб це було свідомо прийнято. Взагалі, інформацію потрібно заслужити, вміти почути її і прислухатися до неї щоб не пропустити важливі моменти. Також потрібно довіряти своїм відчуттям і спостерігати за ними. Тобто, варто навчитися інтуїтивно керувати своїм днем.





На правах реклами