Ми у Facebook
24.07.2011, 18:16

У Рівному навчальний рік розпочнеться... у серпні

Щоправда, не скрізь, а у Школі універсального журналіста. Цікавишся роботою журналіста, телеведучого? Тоді “Школа універсального журналіста” - саме те, що тобі потрібно! Якраз цими днями завершується набір активної молоді на серпневу ШУЖ.
Базовий курс Школи універсального журналіста в Рівному розрахований на десять занять по дві години. Заняття відбуваються ввечері, з 18 до 20 години, на базі телеканалу “Рівне 1”. Власне, ШУЖ - це спільний проект Першого місцевого та Видавничого дому "ОГО".

Усі деталі про навчання в ШУЖ можна дізнатись за телефоном (050) 339-39-85.

До участі в ШУЖ запрошується активна молодь віком від 15 до 28 років - ті, кого цікавить робота журналіста, хто хоче визначитись, чи справді варто обирати цю професію, хто прагне побачити з-за лаштунків світ місцевих мас-медіа, покращити власні навички спілкування, здобути корисні контакти і знайти нових друзів; отримати потужний заряд позитивного настрою.



Основні теми занять — новини, джерела інформації, техніка інтерв’ю, риторика, психологічні, юридичні, мовно-стилістичні та економічні аспекти роботи журналіста. А також — серія майстер-класів від досвідчених працівників засобів масової інформації.



Учні ШУЖ побачать, як працюють газетні та телевізійні журналісти і самі спробують себе в ролі працівника ЗМІ. Адже теоретичний матеріал підкріплюється багатьма практичними вправами.



Попередній запис — за електронною адресою vg2001@ukr.net або за телефоном (050) 339-39-85.



“Школа універсального журналіста” проводиться у Рівному з 2006 року. За цей час відбулося вже півтора десятка шкіл. З 2011 року ШУЖ проводиться й на базі Національного університету "Острозька академія".





На правах реклами