Ми у Facebook
27.07.2011, 11:43

У Рівному відкрилась фотовиставка робіт фотографів-початківців [+Фото]

Фотовиставка випускників фотошколи Олександра Харвата відкрилась у Рівному. У ТРЦ "Злата Плаза" представлені кращі роботи учнів відомого фотохудожника. Для усіх учасників це перша експозиція робіт.

Випускниками школи фотографії Олександра Харвата "Лікбез фотографії з нуля" стали вже 24 фотографи-початківці. Третій випуск відбувся 31 травня. Відомий в Україні фотохудожник на заняттях не тільки ділиться досвідом з учнями, а й передає теоретичні знання та практичні навички початківцям і досвідченим фотографам.



— Ми об’єднали людей різних професій та вподобань, але єдиних у любові до фотографії, — зауважив керівник фотошколи Олександр Харват. — Не всі випускники будуть займатися фотосправою надалі професійно, проте дебют на цій фотовиставці запам’ятається на все життя.



На відкритті 26 липня Олександр Харват вручив своїм учням сертифікати учасника виставки. Серед кращих робіт випуску — художні та репортажні, портретні та студійні фото.



— Одну зі своїх світлин знімала у досить специфічних умовах, — розповіла учасниця фотовиставки Лілія Мартинчук. — Щоб сфотографувати омріяний ключ птахів у небі, довелося трішки за ними поганятися. Втім, результат був вартий витраченого часу.



Діятиме фотовиставка до 26 серпня у галереї "У фарватері істин" в ТРЦ "Злата Плаза". Тим часом триває підготовка до традиційного свята фотографії в Рівному - Шостого міжнародного "Фотовернісажу на Покрову". Взяти участь у ньому виявили бажання вже фотохудожники з понад 20 країн світу. А 24 серпня, на День Незалежності, традиційно відбудеться засідання журі Фотовернісажу.










На правах реклами