Ми у Facebook
02.08.2011, 17:57

У Рівному визначили кращих системних адміністраторів [+Фото]

В обласному центрі вже втретє відзначили День системного адміністратора. У п’ятницю, 29 липня, у центральному парку представники комп’ютерних професій змагались за титул "Кращий системний адміністратор". Найвправнішим серед найкращих другий рік поспіль став Назарій Журавчак.
День системного адміністратора у світі відзначають щороку в останню п’ятницю липня.



Підтримали всесвітні святкування і рівненські працівники ІТ-галузі. Уперше запровадили таке свято у Рівному три роки тому. Тоді системні адміністратори змагались на площі біля ТРЦ "Чайка". А зараз уже вдруге поспіль свято відбулося у Парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка. Підтримала святкування навіть погода — незважаючи на прогнозовані дощі, небо було ясним.



Охочих випробувати свої адміністраторські навички виявилось чимало. На головний титул претендували мало не два десятки системних адміністраторів і програмістів.



— Цього року трішки змінили програму змагань, адже свято має бути цікавим як учасникам, так і глядачам, — розповів організатор рівненського свята сисадміна Павло Алексєвич.



Системні адміністратори змагалися у трьох конкурсах: комп’ютерна смуга перешкод, "камінь-ножиці-папір-ящірка-спок" та "сисадмінський кегельбан", де за допомогою комп’ютерної мишки учаснику треба було збити пляшки з-під пива.



У підсумку трьох конкурсів титул "Кращий системний адміністратор року" не змінив власника. Другий рік поспіль серед комп'ютерних майстрів найкращим став рівнянин Назарій Журавчак.



Не менш цікавими виявились і змагання користувачів комп'ютерів. Юзери провели чемпіонат із метання клавіатури на дальність та вправлялись у киданні мишки за хвіст на влучність. Найкращим юзером став Андрій Носков.








На правах реклами