Ми у Facebook
15.08.2011, 16:53

За викрадені цигарки здолбунівчанин може потрапити за ґрати

Вирішив покурити о третій годині ночі в Здолбунові 30-річний Олександр. Проте через відсутність у власній кишені цигарок, надумав їх взяти у кіоску на вул. Заводська. Розмінюватись на дрібниці не став, і набрав там у пакет цигарок на чималеньку суму.
– 14 серпня цьогоріч на пульт централізованого спостереження Центру технічної охорони УДСО при УМВС України Рівненській області надійшов сигнал "Тривога" з приміщення тютюнового кіоску на вул. Заводська в місті Здолбунів-2. Прибувши на місце пригоди, групі затримання через дві хвилини вдалось встановити та затримати особу підозрюваного, – прокоментував начальник управління державної служби охорони області Олександр Токар.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Затриманим виявився мешканець Здолбунова, 30-річний Олександр, який шляхом розбиття віконного скла скоїв крадіжку тютюнових виробів. Молодик зізнався у скоєному правоохоронцям. Наразі сума завданого збитку встановлюють експерти та вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Про це повідомили із СЗГ УМВС України в Рівненській області.





На правах реклами