Ми у Facebook
15.08.2011, 16:13

У діагностичному центрі "Валео" використовують передові сучасні технології для здоров’я

Діагностичний центр "Валео" ставить нові наукові методики лікування хвороб на службу людям. Кваліфікований лікар УЗД проведе обстеження ваших судин.
Мешканці м. Рівне та області можуть відтепер не тільки обстежити, а й лікувати варикозну хворобу за сучасними технологіями з 15 серпня в ДЦ "Валео", що знаходиться на території обласної лікарні у приміщенні аптеки №121, щочетверга безкоштовно вас огляне лікар-флеболог львівського "Медичного центру Життя" і дасть відповідні рекомендації. А з 1 вересня по суботах ви матимете унікальну можливість лазерного лікування варикозної хвороби, яку проводять спеціалісти центру. Запис хворих — за телефоном 28-76-43, 43-00-31, (050)375-37-44.

Лазерне лікування варикозної хвороби

Науково-технічний прогрес започаткував революцію в лікуванні варикозної хвороби. Фахівцями нашої клініки у повсякденну практику впроваджене одне з найсучасніших досягнень у галузі безопераційного лікування. Йдеться про лікування варикозної хвороби нижніх кінцівок за допомогою високоенергетичних лазерів.

Лазерне лікування варикозної хвороби не поступається за ефективністю операціям при варикозі. За даними досліджень, більше 95% пацієнтів після лазерної абляції не мають рецидиву протягом п’яти і більше років. Завдяки безболісності, високій ефективності та легкості післяопераційного періоду лазерне лікування варикозу отримало назву офісної хірургії.

Переваги клініки "Життя"

1. У клініці накопичено значний досвід застосування ендовенозної лазерної коагуляції при варикозній хворобі.
2. Ендовенозна лазерна коагуляція вен широко і з успіхом застосовується нами для лікування трофічних виразок.
3. Нами досліджені і вивчені безпосередні та віддалені результати різних методів лікування варикозної хвороби, що дозволило вибирати оптимальні режими лікування варикозу і отримувати найкращі результати.
4. Маніпуляції проводяться під ультразвуковим контролем, що дозволяє уникати більшості ускладнень та оптимізувати об’єм втручання.
5. Перевагою нашої клініки є безкоштовне спостереження за результатами проведеного лікування, яке передбачає й ультразвуковий контроль, протягом року. Метою лікування є повне усунення варикозного синдрому.
6. Додаткові сеанси хірургічного лікування, склеротерапії та лазерної коагуляції проводяться безкоштовно.

Як проводиться процедура лазерного лікування

Перед процедурою флеболог робить розмітку видимих варикозних вен, а фахівець ультразвукової діагностики визначає патологічні венозні скидання, уточнює розмір і хід варикозних вен. Уся процедура проходить під постійним ультразвуковим контролем.

Після правильного встановлення світлопровода довкола вени під контролем ультразвуку вводиться слабкий розчин новокаїну або іншого анестетика. Цей етап дозволяє зробити процедуру лазерного лікування практично безболісною.

Світлопровід під’єднується до лазера, вибираються режими дії залежно від діаметру варикозної вени і важкості патологічного процесу. Потім флеболог проводить процедуру лазерної коагуляції. Вмикаючи лазер, він поступово виводить світлопровід із вени і при цьому повністю "заварює" її. Після закінчення процедури пацієнт може відразу йти додому.

Відновний період

Після закінчення лазерної коагуляції флеболог повинен забезпечити якісне стискання варикозних вен, які були "заварені". Для цього застосовуються компресійні панчохи, які є тонкими та пружними і довго зберігають задану міру тиску.

На місця, де знаходилися особливо крупні варикозні вузли, додатково укладаються спеціальні латексні подушечки або ватні валики. Відразу після процедури лазерної абляції пацієнтові необхідно зробити пішу прогулянку. Прогулюватися бажано швидким кроком. Перші дні після процедури необхідно ходити не менше 1 години на день.

І ще одна важлива інформація для рівнян та мешканців області: діагностичний центр "Валео", що знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Київська, 78д, пропонує новий вид послуг – психодіагностика, психокорекція та психотерапія – для тих, хто хоче досягти справжніх позитивних змін у своєму житті.

Складність і водночас неповторність кожної особистості визначає її відчуття, задоволення чи незадоволення у взаєминах із рідними, стосунках у робочому колективі. Часто через відсутність розуміння негараздів людина страждає від психологічних проблем, витрачає багато часу та енергії на їх подолання. Ця боротьба за своєю суттю є однобокою: фармакотерапевтичні засоби, фізичні вправи тощо.

Лікарі-психотерапевти діагностичного центру "Валео", спеціалісти Асоціації психотерапевтів і психоаналітиків України, пропонують цілісний підхід до кожної людини, коли корекція відбувається на всіх рівнях особистості з акцентом на більш ураженому: тілесному, емоційному, когнітивному, духовному. Фахівці групового психоаналізу готові допомогти у налагодженні спілкування та порозуміння з навколишніми, у пошуку себе. Батьки, які стикнулися з проблемами у стосунках із дітьми, отримають допомогу висококваліфікованих лікарів, а діти – консультацію правильного виходу із заплутаних ситуацій.

Ліц. АВ №471652 видана 26.06.2009р. МОЗ України





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ