Ми у Facebook
16.08.2011, 15:52

Експерти з різних регіонів оцінюватимуть якість продукції Рівненщини

На Рівненщину прибула група експертів Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) "100 кращих товарів України".
Упродовж кількох днів вони побувають на підприємствах, які представлятимуть Рівненську область на загальнодержавному етапі конкурсу. Експерти, а це фахівці з Волині, Житомира та Чернівців, оглянуть виробництво, проведуть остаточне оцінювання продукції та підготують відповідні звіти для Головної конкурсної комісії. Про це повідомили з прес-служби ДП "Рівнестандартметрологія".

Першими у списку підприємств, до яких 16 серпня завітає експертна група, стали ТзОВ "Арм-Еко" та ТзОВ "Сталь-М" (м.Рівне). Всього ж участь у загальнодержавному етапі конкурсу беруть 10 підприємств Рівненщини: ПрАТ "Консюмерс-Скло-Зоря", ВАТ "Рівне Азот", ТзОВ "Меблі-Каприз", ТОВ-фірма "Рекорд", ТзОВ "Річ Ленд", ПП Кулаковський О.В., ПАТ "Дубномолоко", ТзОВ "Арм-Еко", ТзОВ "Сталь-М", ПП "Рівнебудпостач".

Імена переможців Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) "100 кращих товарів України" стануть відомі восени під час Європейського тижня якості в Україні.

Загалом, конкурс відбувається вже дев’ятий рік поспіль під патронатом Президента України. Проходить він у два етапи: спочатку на регіональному рівні, потім на загальнодержавному. Організаційно-методичне забезпечення проведення конкурсу на Рівненщині здійснює ДП "Рівнестанюдартметрологія".





На правах реклами