Ми у Facebook
24.08.2011, 09:41

Понад 400 працівників міліції охоронятимуть громадський порядок на Рівненщині у День Незалежності

В останні тижні серпня в нашій країні відбуваються загальнодержавні громадсько-політичні, культурно-видовищні та інші заходи з нагоди відзначення Дня Державного прапора та 20-ї річниці Незалежності України. Завдання правоохоронців — підтримувати громадський порядок та забезпечити безпеку усіх громадян під час святкування.
Із 19 по 25 серпня 2011 року особовий склад органів та підрозділів внутрішніх справ Рівненщини перевели на посилений варіант несення служби. Створено слідчо-оперативні групи, які у разі загострення обстановки або при виникненні надзвичайної події терміново реагуватимуть на повідомлення.

Під час проведення заходів 23 серпня 2011 на охорону громадського порядку в області задіяли 150 правоохоронців. Цього дня близько 5100 громадян взяли участь у 23 масових заходах. Під час святкування Дня Незалежності в області планується провести 91 масовий захід, які відвідають майже 42 тисячі жителів краю. На варту громадського порядку 24 серпня будуть залучені понад 400 працівників органів внутрішніх справ.

Працівники міліції застерігають жителів та гостей області щодо дотримання елементарних правил поведінки у громадських місцях, особливо, що стосується розпивання спиртних напоїв, які призводять до непередбачених наслідків. Зокрема, стаття 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) передбачає відповідальність у вигляді попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.









На правах реклами