Ми у Facebook
25.08.2011, 15:43

Закохавшись у метал, змусила його квітнути — Ніна КРОКА

Статус: директор ПП "Рівнебудпостач".
Завітавши на територію металобази Ніни Юріївни Кроки, будь-хто розгубиться від захоплення, адже з першого кроку кожного клієнта приватного підприємства "Рівнебудпостач" оточує сад із вміло викуваних квітів та гілок калини.

Хто б міг подумати, що металобаза — це місце, де можна насолодитися красою металу, побачити, як мідь у вмілих руках віртуозно перетворилась на танцюючу пару, яка кружляє під музику вітру на альпійських гірках підприємства. На території металобази можна помилуватись постатями лицарів у металевих обладунках, кованими звірами та плазунами, які доповнюють казкову атмосферу підприємства.

Більшість партнерів та клієнтів металобази й не здогадуються, що ця красива та успішна жінка знає ціну кожної усмішки та ціну кожного слова вдячності. Адже у різні роки незалежності України вона втілювала свої задуми так, щоб було зручно для людей, щоб рівень обслуговування на крок випереджував потреби її клієнтів. Цього вдалося досягти завдяки щирому спілкуванню зі споживачами її послуг та відповідального колективу, який працює, як злагоджений механізм годинника.

Керівник пригадує, що створювати підприємство доводилося на орендованих площах без стартового капіталу. Завдяки високій цілеспрямованості згодом досягли бажаного результату. Вже у 2009 році до експлуатації здали великий комплекс металобази з сучасними складськими площами, де сьогодні складські і вантажно-розвантажувальні роботи проводяться з мінімальними трудозатратами.

Тепер створене цією жінкою підприємство — одне із найкращих в області, яке надає послуги справжнього європейського зразка іншим підприємствам та організаціям області.

Директор Крока Ніна Юріївна удостоєна почесного звання "Кращий керівник року", кавалер ордену "Зірка економіки" ІІІ ступеня, а її підприємство відзначене як "Краще підприємство України" та "Лідер галузі".

Сьогодні її підприємство здобуло перемогу у першому етапі Всеукраїнського конкурсу "100 кращих товарів України" на регіональному рівні, й бере участь у другому етапі конкурсу на всеукраїнському рівні.
Оцінити й підтвердити якість надання послуги постачання металу завітала експертна група загальнодержавного конкурсу "100 кращих товарів України".

— Задоволений споживач — це найголовніший критерій оцінки підприємства, — поділились експерти експертної групи загальнодержавного конкурсу "100 кращих товарів України". — Ознайомившись із відгуками клієнтів, ми зрозуміли, що рівень обслуговування є головною родзинкою металобази.

Залишаючись надзвичайно вимогливою у роботі, Ніна Юріївна Крока прагне створити власне виробництво з переробки металу та організувати справжній центр виготовлення виробів художньої ковки, для якого збирає ідеї зі всієї України.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ