Ми у Facebook
25.08.2011, 16:36

"Сталевий" менеджер — Олексій МУЛЯРЕНКО

Статус: засновник та директор ТОВ "Сталь-М".
Компанія "Сталь-М", заснована понад 10 років тому Олексієм Муляренком, сьогодні є одним із лідерів в Україні з виробництва продукції протипожежного призначення.

Протизламні та протипожежні двері компанії користуються чималим попитом не лише на території Рівненщини, а й усієї України. Й увесь цей час сталий розвиток підприємству забезпечує молодий, енергійний та цілеспрямований керівник Олексій Муляренко.

Олексій Віталійович народився 15 жовтня 1976 року в місті Рівному. У 1998 році здобув вищу освіту за спеціальністю менеджер-економіст.
Відчувши в собі сили та впевненість, у 2001 році розпочав тоді нову для Рівненщини справу — виробництво броньованих дверей.

Завдяки одній з основних рис його характеру — невмінню робити щось погано — з невеликої майстерні у 2006 році виросло підприємство "Сталь-М", на якому сьогодні трудяться майже півсотні працівників. Сьогодні його компанія — це повний цикл виробницва сертифікованих броньованих дверей та сейфів.

Завдяки успішному менеджменту Олексія Віталійовича компанія "Сталь-М" вдруге поспіль стала переможцем регіонального етапу загальнодержавного конкурсу якості товарів та послуг "100 кращих товарів України" та нині в цьому конкурсі представляє Рівненську область на загальнодержавному рівні.

Багато часу Олексій Віталійович приділяє й суспільному життю. У 2008 році був координатором низки благодійних проектів, протягом останніх років є членом правління декількох громадських організацій, а в 2010 — вступив до лав Рівненської обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка", де завдяки своїм високим організаційним здібностям вже майже рік успішно очолює її виконавчий комітет.

Незважаючи на досить інтенсивний та динамічний ритм життя, Олексій Муляренко — чудовий сім’янин. Разом із дружиною Оленою виховують двох синів Андрія та Івана, а нещодавно у них народилася донька Арина.





На правах реклами