Ми у Facebook
26.08.2011, 17:06

У Рівному машини поїдуть між ринком і залізницею?

Депутати Рівнеради придумали, як розвантажити від транспорту центральну частину міста. Для цього пропонують відкрити рух дорогою уздовж ринку Дикого.
Депутат Рівненської міської ради Станіслав Рязанов запропонував відкрити для руху транспорту дорогу, яка пролягає уздовж залізничних колій через ринок Дикого.

— Щоб проїхати в інший кінець міста, я півгодини вистояв на залізничному переїзді. Потім вирішив проїхати по вулиці Здолбунівській через ринок Дикого, адже там раніше була дорога. Але її так позаставляли торговими контейнерами, що проїхати неможливо. Дорога вільна тільки після того, як торгівля закінчується. Я думаю, що з тієї дороги треба забрати контейнери, заасфальтувати її нормально, бо там ями, і тоді не треба через залізницю ще один міст будувати. Тим більше, що грошей на це немає, — доводив своє Рязанов.

Золотіївський міст у Рівному обіцяють доробити за два місяці

Міський голова Рівного Володимир Хомко пропозицію вислухав і навіть пообіцяв її вивчити. Мовляв, дорога ж там була, а тому її цілком можна було б використовувати для виїзду з вулиці Пересопницької, залізничного вокзалу або продуктового ринку на вулицю Степана Бандери. Таким чином, була б знята транспортна напруга:

— Зараз важко сказати, як би воно виглядало, бо у нас закритий міст і сама транспортна ситуація трохи спотворена. Але цю пропозицію варто розглянути.





На правах реклами