Ми у Facebook
30.08.2011, 16:15

На Рівненщині затримали злодія. якого міліція розшукувала три роки

За фактами крадіжок порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), містить 8 епізодів про викрадення щонайменше 20 000 гривень та трьох мобільних телефонів.
Ця історія взяла свій початок ще у 2008 році, коли працівники міліції за підозрою у скоєнні грабежів затримали непрацюючого жителя Кузнецовська – 21-річного Руслана.

Під час провадження досудового слідства у зазначеній кримінальній справі відносно останнього було обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. Після скерування кримінальної справи до суду Руслан почав ігнорувати повістки про його виклик на судові слухання, а згодом і зовсім зник.

У зв’язку з цим, у червні 2008 року постановою Кузнецовського міського суду даний громадянин був оголошений у розшук. Відтоді останньому вправно вдавалось уникати зустрічі з представниками закону.

У серпні поточного року працівникам міліції стало відомо про можливе перебування розшукуваного у місті Сарни. У результаті проведених оперативно-розшукових заходів спільно працівниками Кузнецовського МВ та Сарненського РВ УМВС зловмисника затримали.

Під час перевірки на причетність до скоєння інших злочинів оперативники встановили, що Руслан, переховуючись від правосуддя, протягом 2010-2011 років продовжував свій злочинний промисел, і, вчиняючи крадіжки з помешкань громадян, заносив на свій рахунок нові грошові кошти та нові мобільні телефони.

– Усі крадіжки на території міста Кузнецовськ скоювались Русланом схожим почерком, – зазначив начальник Кузнецовського МВ Михайло Пацай. – Спершу він, просячи води чи закурити, потрапляв до житла та входив у довіру до громадян. Згодом, у момент відсутності власників, викрадав гроші, мобільні телефони і безслідно зникав. Крім цього, "гастролер" також скоїв ряд крадіжок на території Володимирецького району.

Наразі Руслан заарештований та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Кузнецовського міськвідділу міліції. Порушена за фактами крадіжок кримінальна справа за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), містить 8 епізодів про викрадення щонайменше 20 000 гривень та трьох мобільних телефонів.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до шести років, тож сьогодні із впевненістю можна стверджувати, що Русланові найближчі кілька років світитиме лише "заґратоване" сонце.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ