Ми у Facebook
01.09.2011, 11:35

Рівненська молодь за відмову від паління отримувала шоколад

У Рівному на майдані Незалежності в рамках проекту “Здоровий ти – Здорова молодь – Здорова Україна” молоді люди влаштували флешмоб “Молодь Рівного кидає палити”.
За словами організаторів, якими є представники всеукраїнської молодіжної громадської організації “Фундація регіональних ініціатив”, даний проект має на меті пропагувати здоровий спосіб життя та зниження ризиків, пов’язаних зі зловживанням спиртним та тютюнопалінням.

У Рівному флешмоб провели спільно представники Рівненського, Острозького, Дубенського та Костопільського осередку ВМГО “ФРІ”. Хлопці й дівчата зібралися на майдані Незалежності, принісши із собою величезну двометрову цигарку.

- Цією акцією ми хочемо переконати людей у тому, що паління — це шкідливо, - говорить співорганізатор акції, голова Острозького осередку ВМГО “ФРІ” Віталій Примак. - Людям треба кидати палити, оскільки паління — це другий “рак” українського народу. Дуже приємно, що тут ми зустрічаємо людей, які не палять. Ми підтримуємо їх.

“ФРІшники” зупиняли перехожих і цікавилися чи ті не палять. Якщо людина не палила і погоджувалась долучитися до акції, на її руці маркером малювали перекреслену цигарку і пригощали шоколадом.

Однією з тих, хто не пройшов мимо і долучився до акції, стала студентка МЕГУ Анастасія Денчук.

- Дуже добре, що проводяться такі акції, - відзначила Анастасія Денчук. - Я сама не палю і раджу іншим не робити цього. Паління несе невиправну шкоду здоров'ю людини, вражає легені. Також це зайва витрата грошей.

Наприкінці акції молоді люди разом підняли над головою величезну цигарку, урочисто пронесли її до смітника, й викинули.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ