Ми у Facebook
02.09.2011, 18:00

Перший дзвоник пролунав у стінах Дубенської виховної колонії

1 вересня – день, коли всі школярі збираються разом, вишукуються у лінійку і чекають на свій перший у навчальному році дзвінок. Пролунав він цього дня і для школярів, які відбувають покарання в Дубенській виховній колонії.
На урочисте свято прибуло багато шанованих гостей, аби привітати школярів з Днем Знань та подарувати їм цінні подарунки. Жодне свято в установі не обходиться без благословенного слова митрофорного протоієрея о.Євгенія (Новосада), роки співпраці зробили його вірним другом як для вихованців, так і для персоналу колонії.



До школярів з привітальною промовою звернулися директор школи Рицько Ірина Юріївна, керівництво управління та установи, представники державних та громадських організацій та побажали всім натхнення у навчанні та житті, бути сумлінними учнями та старанними вихованцями.

Шкільну лінійку відкрили під звучання державного гімну України і перетворилася вона на справжнє святкове дійство – учні декламували вірші, співали пісні, присвячені школі та знанням. У гості до вихованців установи завітав з виступом творчий колектив Дубенської музичної школи та порадував усіх народними піснями під акомпанемент з чотирьох бандур.

І звичайно, який же День Знань без квітів. За кропітку роботу, за терпіння, в знак пошани та поваги, учні подарували своїм учителям червоні троянди.



Пролунав Перший дзвоник… Учні розійшлися по своїх класних кімнатах, де їх класні керівники провели перший урок, присвячений 20 річниці Незалежності України. Вчителі відразу ж вміло заволоділи увагою учнів і всі поринули у подорож стежками історії України.

Так розпочався новий навчальний рік. Рік, який принесе нові знання, нові можливості, нові враження, нові надії та сподівання. Для дітей, що перебувають у виховній колонії, школа – це не просто навчання – це можливість розпочати все з чистого аркуша, надолужити втрачене та йти далі. Йти в нове життя, обізнаними та законослухняними.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ