Ми у Facebook
12.09.2011, 15:26

Співачка Zоряна: “Хочу до школи” [+ІНТЕРВ'Ю]

Коли бачиш цю енергійну, яскраву і завжди усміхнену дівчину, то жити хочеться на всі 100%! Її пісні "Включаю play", "Кіно", "Мода на любов", "Серце" та багато інших постійно лунають з радіоприймачів, а побачити її виступ з командою – це вже гарантія чудового настрою та позитиву.
Zоряна – солістка однойменної групи – поділилася з нами своїми враженнями про Рівне і планами на майбутнє.

– Zоряно, у Рівному ти вже не вперше. Як тобі наша публіка?
– Ви знаєте, після концерту на День міста я була настільки заряджена енергетикою людей!!! Я ще на сцені сказала, що це був найкрутіший день мого літа! Енергія, драйв, позитив, танці, спів – це все йшло від людей на 100%! А коли я пішла в народ і всі зі мною співали "Включаю Play" – я просто була щаслива :). До речі, після концерту, коли ми вже їхали додому, нам захотілось купити шампанське, і перший тост, який я сказала, був за рівнян. Дякую всім за цей мегавечір!

– Які загальні враження від міста?
– Кожне місто створюють люди, які в ньому живуть. У вас із цим усе дуже добре. Кожного разу, коли приїжджаю, в мене з'являються нові друзі. Це теж приємний факт. Якось брату розповідала про Рівне, і він наступної суботи-неділі їде зі своєю дівчиною до вас, щоб відкрити для себе ваше місто.



– Ось уже пролунав перший дзвоник у навчальних закладах. А ти любила школу? Які предмети подобались, а які – ні?
– Як я написала В Контакті і Фейсбуці: знання і книжки нападають :)

Перше вересня любила, бо ніхто ще не вчився, зате цікаво було, як хто змінився за літо, хто де був. А в школі я найбільше любила те, як ми залишалися після уроків і придумували сценарії КВН, якихось змагань. Це завжди було моє, брати участь в різних конкурсах. І клас у нас був бомбовий. Багато яскравого народу.



А з предметів любила зарубіжну літературу, багато книжок прочитала, музику, географію, французьку мову. А от хімія, фізика та геометрія мене "вбивали".

– Чи хотіла б ти на кілька днів повернутись до школи? І чому?
– Я тільки сьогодні про це думала. Так, хочу прийти до школи. Цікаво, які діти там зараз навчаються, чим цікавляться. Навіть би щось разом придумали на якесь свято. Зробили б веселе паті. Ну і вчителів хочу побачити, класну керівничку, Євгенію Михайлівну Савіну, і ще одну особливу для мене людину – вчительку французької мови, Лапичак Ольгу Йосипівну. Це саме в її кабінеті завжди був запах хорошої кави, і саме вона для мене була прикладом справжньої розумної, доброї, красивої жінки.



– Коли ти зрозуміла, що співати – твоє призначення?
– Такого аж-аж моменту не було. Просто завжди любила співати, і це мене затягнуло. І я рада, що так все склалося. Заради таких концертів, як у вас на День міста, варто старатися, багато працювати. Це сильні відчуття!!!



– Якби ти не стала співачкою, в якій професії себе шукала б?
– Продюсера шоу, талановитих людей або дизайнера інтер'єрів. Хотіла б зробити своє кафе, де кожен отримував би порцію позитиву. Це було би світле, просторе приміщення з цікавими ідеями для людей.



– У тебе всі пісні українською мовою. Чи плануєш записати декілька пісень іншою мовою (наприклад, російською)? Чи українська – це принципово?
– Якщо пісня гарна, чіпляє за душу, справжня – то вона буде слухатися будь-якою мовою світу. І цим все сказано.



– Ти сама є автором пісень, які виконуєш. Що чи хто тебе надихає?
– Так, майже всі пісні написала сама. Надихає ніч, цікавий момент життя, писала пісні і у вигляді СМС хлопцеві (це пісня "Серце"), а останнім часом мене ще надихає мій друг Юра Синенький, який придумав ідею нової пісні нашої групи "Мохіто", яку ми презентували у Рівне.



– Одного разу ти побувала в ролі учасниці проекту "Свіжа кров". Що ти отримала від участі в ньому?
– Це було ніби ковток свіжого повітря групі "Zоряна". Нам приємно, що ми стали фіналістами цього проекту та презентували в ефірі каналу М1 кліп на пісню "Включаю Play". Проект по своїй суті був єдиним в нашій країні, де група могла заграти свої пісні, а не переспівувати по колу пісні 80-х, 90-х років, так як це на інших шоу. І це було круто!



– Як ти вважаєш, подібні проекти (Х-фактор, Фабрика зірок) відкривають зірок?
– Серед сотні людей, які світяться на таких шоу, в шоу-бізнесі залишаються одиниці. Тут діє певний фарт, а ще сила волі, бажання багато працювати. Бо коли закінчується проект, починається дивна ситуація, лице ніби розрекламоване, впізнаване, а репертуару власного немає, кліпів немає, досвіду годинних виступів на сцені немає… І розкручені зірки зникають. Залишаються найсильніші, і ті , які і до проекту вже мали власну базу, власну аудиторію.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ