Ми у Facebook
15.09.2011, 09:37

Рівненський клуб "ДжЕм" порадує французьким джазом

22 вересня о 18.00 в барі "Blues & Jazz" відбудеться "Вечір французької культури", який джазовий клуб "ДжЕм" організовує спільно з "Французьким Альянсом" у рамках днів "Альянс Франсез". У програмі вечора — виступ лауреата джазової премії "Django D'or" Фаб’єна Марі.
У Рівному Фаб’єн Марі виступатиме в складі створеного ним "FABIEN MARY TRIO". Фаб’єн Марі є лауреатом джазової премії "Django D'or" в номінації "Кращий молодий виконавець" у 2003 році та "Відкриття в області джазу" в 2004 році в Сан-Хуані, був номінований на премію "Django Reinhardt" в 2008 році.

— Потішать французьким джазом і рівненські виконавці. Студентка "Альянс Франсез" та РДГУ, учасниця міжнародного конкурсу французької сучасної пісні у місті Спліт (Хорватія) Яна Міськова виконає джазові композиції та твори Лари Фабіан, — наголосив керівник клубу "Джем" Сергій Гемберг.

Одночасно на заході діятиме фотовиставка Жульєна Лакассена "Відображення". Роботи фотохудожника відображатимуть сучасну французьку архітектуру через доволі стильну призму автора. Жульєн — парижанин, навчався в університеті ім. Рене Декарта за спеціальністю "фотографія". Шанувальникам випаде нагода особисто поспілкуватись з автором.

Партнери "Вечора французької культури" також внесуть французький шарм та смак в атмосферу заходу. На гостей чекає особисте знайомство з вишуканим коньяком "Меуков", а також експозиція автомобілів від компанії "Славекс-Авто", офіційного дилера світового бренду Renault. Вечір підтримує і французький банк "Credit Agricole".

Із детальною інформацією щодо вартості квитків можна ознайомитись за телефоном 43-29-74.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ