Ми у Facebook
19.09.2011, 10:31

Рівнерада зобов’язала "Теплотранссервіс" закупити лічильники

Депутати міської ради підтримали проект рішення про придбання комерційних засобів обліку відпущеної теплової енергії на суму 1,5 мільйона гривень.
Як пояснив міський голова Рівного Володимир Хомко, перший віце-прем’єр-міністр Андрій Клюєв дав доручення усім підприємствам теплової енергетики за свої власні кошти обладнати котельні приладами обліку тепла.

— За нашими підрахунками, на ці роботи потрібно 2 мільйони 250 тисяч гривень. На самі лічильники — 1,5 мільйона. Хто до кінця року цього не зробить, у них заберуть ліцензію на теплопостачання. Ми знайшли фірму — єдиний виробник ультразвукових лічильників в Україні. Вони погодились, що зроблять це безкоштовно, адже потрібно зрозуміти, знайти два мільйони з бюджету до кінця року неможливо. Домовились із цією фірмою, що ми проголосуємо за це на сесії. Це буде гарантією, що ми ці гроші заплатимо.

За словами Володимира Хомка, представники фірми "Семпал" встановлять лічильники на рівненські котельні безкоштовно, проте запустять їх тільки після повної оплати, яка передбачена на перший квартал 2012 року.





На правах реклами