Ми у Facebook
21.09.2011, 13:23

Рівнянка стала однією з кращих перукарів Європи [+Фото]

Рівненська перукарка Ірина Раєвська увійшла в десятку кращих учасників міжнародного конкурсу "Зірка Estel-2011". У першому етапі вона обійшла майже три тисячі перукарів з країн СНД, а у фіналі журі надало Ірині ексклюзивне право на навчання в академії перукарського мистецтва "Сен-Луї Естель".
За словами Ірини Раєвської, конкурс "Зірка Estel-2011" проходить у два етапи. У першому відбірковому етапі взяли участь понад 600 учасників з України та 2000 з Росії.



— Вирішила спробувати свої сили, тому звернулась за підтримкою до рівненського фотохудожника Едуарда Хитрого, візажиста Ольги Поліщук, — розповіла перукарка. — У якості моделі погодилась попрацювати модель учасниця конкурсів "Красуня України" та "Міс Україна-Поділля", "Міс глядацьких симпатій Україна-Захід", "ІІІ віце-міс Рівненщина", "І віце-міс блонд Україна" Тетяна Климець. Такою творчою командою ми змогли створити три різних стилі зачісок, макіяжу та одягу. А Едуард зробив чудові фотопортрети.



— Я погодився брати участь у такому експерименті абсолютно безкоштовно, адже робота була дуже цікавою, — зізнався фотограф. — Тому братиму участь в таких проектах і надалі.





У підсумку першого етапу журі обрало кращі зачіски на основі фото. Робота рівненської перукарки під назвою "Вавилон" посіла у кількатисячному рейтингу високу другу позицію. Відповідно авторів шедевру запросили до участі у фіналі конкурсу в Санкт-Петербурзі.



— Конкурс проходив на дуже високому рівні. Показ зачісок доповнили креативною шоу-програмою. У фіналі зачіску ми робили кілька годин, під час демонстрації зачіски довелось позувати дві з половиною години, — зізналась модель агентства "Панна" Тетяна Климець.



Рівненську зачіску оцінили достойно — Ірина увійшла в десятку кращих перукарів. А журі відзначило її ексклюзивним сертифікатом на навчання академії перукарського мистецтва "Сен-Луї Естель". З графіком навчання Ірина визначиться пізніше. А зараз розпочинає підготовку до нового конкурсу "ІнтерШарм Україна".

Нагадуємо, що молоді рівненські перукарі під керівництвом викладача Рівненського професійного ліцею Ірини Раєвської радують вже не вперше. На початку року юні перукарі здобули низку нагород на чемпіонаті України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу, Кубка Києва, конкурсі "Ексклюзив-2011".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ