Ми у Facebook
27.09.2011, 11:07

Студентку, яка дала Табачнику букетного ляпаса, не виключили з Могилянки

Студентку, яка вдарила букетом квітів главу Міносвіти Дмитра Табачника під час Саміту міністрів освіти СНД минулого четверга, не виключили з Могилянки.
Студентку Дар'ю Степаненко не виключили з Києво-Могилянської академії за букетний ляпас міністру освіти Дмитру Табачнику.

Про це повідомили в прес-службі Могилянки, пише "Комсомольская правда в Украине".

Замість цього на вечір понеділка, 3 жовтня, призначили зустріч президента цього університету Сергія Квіта зі студентами.

"Наскільки відомо, він підніме питання вчинку Дар'ї Степаненко. І це буде діалог — Сергій Миронович надасть слово студентам. Відраховувати за політичну діяльність з нашого вишу не можна, і це записано в статуті університету: причиною для виключення можуть бути тільки три і більше непогашені академічні заборгованості", — повідомили в прес-службі.

Студентка дала Табачнику по фізіономії та опинилася в міліції [+Відео]

Щоб не отримати злощасні "хвости", Дарина Степаненко взялася за навчання — вчорашній вечір провела на парах. Про це нам розповіла Ганна Сінькова, подруга студентки з громадського руху "Братство святого Луки".

Студентку чекає і більш серйозне покарання. Як розповів заступник начальника прес-служби столичного міліцейського главку Володимир Дмитренко, давати пояснення в міліції студентка відмовилася, тому поки що правоохоронці опитують очевидців події. Відкрито адміністративне провадження, і як тільки воно буде закінчено, справу передадуть до суду.

Дівчині загрожує штраф у 72 гривні чи 15 діб адмінарешту.





На правах реклами