Ми у Facebook
28.09.2011, 12:15

На Сарненщині чоловік зарізав дружину через звинувачення у бездітності

Ніч проти понеділка цього тижня приголомшила жителів Сарненщини жахливою новиною. 29-річний чоловік жорстоко відібрав життя у своєї 27-річної дружини.
Про сварки молодої сім’ї, з дня створення якої минуло лише п’ять років, оточуючі не знали. Тож новина про вбивство молодої жінки розлетілась умить.

Як з’ясували згодом працівники сарненської міліції, напередодні молоду сім’ю запросили в гості сусіди. Хоч пробуло подружжя там недовго, але все ж "причаститися" встигли.

А вже вдома між чоловіком та дружиною виникла сварка, бо остання попросила грошей, щоб придбати собі взуття. Натомість чоловік почав докоряти коханій зрадою. Обурена безпідставними наклепами, жінка звинуватила свого благовірного в тому, що у них немає дітей. Тож "удар" по чоловічому самолюбству став, напевне, останньою краплею — тримаючи в руках кухонного ножа, наніс удар ним дружині в шию.

Зрозумівши, що трапилась біда, чоловік одразу зателефонував братові дружини і розповів, що накоїв. Утім, медики швидкої вже не змогли нічим зарадити і лише констатували смерть жінки.

На місце події одразу прибула і слідчо-оперативна група Сарненського РВ та працівники УМВС України в Рівненській області, які й затримали горе-чоловіка. Окрім цього, експерти вилучили ніж, який стане ключовим доказом у порушеній кримінальній справі за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яка передбачає позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Як повідомив начальник Сарненського РВ полковник міліції Василь Бурик, горілка та ревнощі — ось, власне, причина того, що молодий чоловік відбуватиме покарання у місцях позбавлення волі за те, про що він сьогодні дуже шкодує.





На правах реклами