Ми у Facebook
29.09.2011, 10:29

Вибір "ОГО". Михайло МАЙСТРУК — Любов буває патологічна

Інколи бажання перевершити здобутки батьків настільки сильне, що від нього виростають крила й паморочиться у голові. Продовжуючи родинну справу, така цілеспрямованість дітей стає найкращим результатом виховання.
Займаючись улюбленою професією, відомий стоматолог Михайло Васильович Майструк інколи посміхається про себе, пригадуючи слова малого Василька, який теж хоче лікувати людям зуби. Його ще зовсім маленький синочок нагадав Михайлові й власне дитинство, коли професія батьків-стоматологів була найвищою мірою досягнень. Сьогодні родина Майструків — справжні партнери, де кожен з них має власних постійних клієнтів, а при довгоочікуваних зустрічах родини з радістю діляться здобутками.

Таку любов Михайло Всильович називає патологічною, бо як іще пояснити щогодинні дзвінки з хвилюваннями до сестрички, яка сама вирушає за кордон.

— Моя сестра Наталя настільки близька людина, що вона мене знає краще, ніж я сам, — зазначив люблячий брат Михайло. — Професію стоматолога ми з нею обрали разом ще у дитинстві, бажаючи бути такими ж успішними, як і батьки. Наші мрії збулися. Для цього довелося багато вчитись, працювати і зрештою любити свою справу, щоб кожного дня робити її ще досконалішою.

Така любов до професії й до ближнього плекається роками.

— Пригадую, у дитинстві я дуже хотів песика. Тоді мені купили дівчинку різеншнауцера, яку я називав Ульма. Це був мій перший обов’язок, яким я піклувався протягом 14-ти років. Собака у мені виховала багато позитивних рис, навчила відповідальності. Тож наше ставлення до речей, життя, професії та рідних людей формується нашим оточенням і навіть тваринами, а мрії збуваються крок за кроком, тільки в них потрібно палко вірити, — переконався на власному досвіді стоматолог.


Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами