Ми у Facebook
29.09.2011, 10:52

Вибір "ОГО". Андрій ПЕРМЯКОВ — Вміє жити в риму

Посада: директор із зовнішніх та внутрішніх корпоративних зв’язків корпорації AES
Свою "п'ятнашку" Андрій Пермяков неодноразово згадує у власній поезії. Вона, як квітка, виростає у його спогадах про шкільні роки. Сьогодні відомий тато й свого сина привів до першого класу школи під номером 15. Саме тут формувався його характер, серце вчилось кохати, любити життя й цінувати кожну щасливу мить, проведену з дорогими людьми.

Відомий спеціаліст у галузі піару та енергетики народжений, щоб дивувати публіку знову і знову. Йому це вдається завдяки талантам, які Андрій вміє розкрити, підкреслюючи свою неповторність.

— Ви знаєте, а зі мною в школі вчився Саша Шмельов, він сьогодні виступає з гуртом "ШМЕЛИ" у Москві, — із приємністю згадує своїх однокласників директор із зовнішніх та внутрішніх корпоративних зв’язків корпорації AES Андрій Пермяков. — Приємно, що ніколи нікого з них не зраджував і з особливою радістю поспішаю на зустріч випускників, де можу побачитись з хлопцями, з якими зростали разом.

Минулого разу на такій зустрічі завуч школи читала мій вірш про нашу "п'ятнашку", пропускаючи деякі некоректні моменти мого вірша.
Схильність до гуманітарних наук зробила його чутливим до підлості, тож нещирість Андрій відчуває на відстані. Саме тому найбільше любить проводити час із сином, а де саме — це вже не має особливого значення.

Найбільше щастя для люблячого батька — це радісні очі сина. Одного разу навіть вдалося влаштувати прогулянку заради цього із батьками та дівчинкою, яка йому подобається.

Щоб втілювати сьогодні свої та синові мрії у життя, свого часу довелося чимало попрацювати Андрієві. А все почалося з того, що йому легко давалося вивчення англійської мови, мова йому подобалась. Тож, навчаючись на третьому курсі факультету іноземної філології Рівненського педінституту, Андрій перекладав для груп іноземців, які приїздили до Рівного. Це були як інвестори, так і євангелісти, адже Андрій Пермяков не боявся бути перекладачем на аудиторію й не мав мовного бар’єру перед виступом.

Коли ж Рівнеенерго купували іноземці, Андрієві довелося три дні для інвесторів перекладати й супроводжувати.

— Після цього мені запропонували тут роботу, — ділиться Пермяков. — Сьогодні ціную те, що маю, а моє покоління вдячне за Незалежність, яка нас рятує від участі в Чечні та Афганістані. У мене тепер дуже багато друзів, однак у розвідку пішов би з Робертом Плантом, Євгеном Євтушенком, Іриною Сказіною, яка писала рецензію на мою книгу. Це люди культури, дуже життєрадісні, професіонали своєї справи, в яких розвинене високе почуття смаку та краси.

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра