Ми у Facebook
29.09.2011, 16:19

Вибір "ОГО". Олександр НЕСТЕРУК — Меценат спортивного життя

Посада: депутат Рівненської міської ради
Вік: 42 роки
Меценат — ось перше, що спадає на думку, коли мова йде про депутата Рівнеради Олександра Нестерука. Він активно займається благодійністю, особливу увагу приділяючи розвитку дитячого та юнацького спорту в Рівному. Саме Олександр Петрович виступає меценатом футбольного турніру "Кубок майбутніх Чемпіонів", який вже третій рік поспіль організовують у місті. У 2009 році турнір визнали "Кращою благодійною акцією" у проекті "Гордість міста".

У 2010 році Олександр Нестерук виступив меценатом у створенні документально-навчального фільму "Від азів до вершин", присвяченого 10-літтю кікбоксингу в обласному центрі. Тоді він став одним з організаторів футбольного клубу "Авангард 2010" та його президентом. За своє порівняно недовге існування клуб уже зумів показати серйозні результати. Зокрема, посів третє місце у міському зимовому турнірі з футболу "Кубок Шморгуна" серед 35 команд та п'яте місце серед 10 команд Другої ліги області. Нині клуб має велику перспективу ввійти у Першу лігу з футболу.

У 2010 та 2011 роках Олександра Петровича рівняни визнали "Меценатом року" у проекті "Гордість Рівного" та "Зіркою Рівного 2010" в однойменному проекті.

На всі свої проекти Олександр Нестерук витрачає лише власні кошти. Наприклад, рік тому відкрив збудований міні-стадіон у Парку хіміків. Переконаний: коли все робиш своїми руками, то робиш це щиро, від душі, а тому такі справи виходять якнайкраще.

Його часто називають засновником і “батьком” Рівненського авторинку. Адже багато в чому завдяки Олександру Нестеруку ринок у 2003 році через 10 років відновив свою роботу саме у Рівному (до цього був у Любомирці).

Із 2005 року Олександр Нестерук — член партії “ВО “Батьківщина”. З 2006-го — депутат Рівнеради. Для нього це — відповідальна робота. Але сьогодні депутату не соромно дивитися в очі своїм виборцям. Тому що, за певний період часу свого депутатства, він зробив багато корисного для людей на своїй дільниці. Рівняни часто звертаються до нього з проблемами, і він завжди прагне їм допомогти.

Втім, як зізнається пан Олександр, свого найбільшого досягнення у житті ще не зробив. Адже не втілив усе заплановане. Нині він мріє підняти культурно-естетичний рівень рівнян та подбати про створення у Рівному пам'ятних місць. У планах депутата — встановлення у Рівному стовпа-вказівника напрямів та Стіни кохання у Парку Молоді. До речі, про кохання. Олександр Нестерук щасливий у шлюбі з дружиною Ніною. Разом виховують двох синів. А в житті переконаний, що потрібно “завжди йти до кінця і не зупинятися ні перед чим”.

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами