Ми у Facebook
29.09.2011, 16:33

Вибір "ОГО": Олексій ХАХЛЬОВ: "Хто не любить свою країну, не може любити нічого"

Про нього знають не так багато. Народився в Острозі, де навчався у місцевій середній школі №1, а пізніше успішно закінчив економічний факультет Рівненського державного технічного університету за спеціальністю "Адміністративний менеджмент". Кандидат економічних наук. Має трьох дітей. Старший син Олексій грає за дитячу команду "Динамо" (Київ), а молодшого Віктора нещодавно відправив до першого класу.
Його колеги стверджують, що він вміє ставити й досягати амбітних цілей з користю для всіх. Кар’єра Олексія Хахльова — це поєднання досвіду успішного управлінця з бажанням постійно вчитися та удосконалюватися. Кажуть, саме завдяки його ідеям та новаціям "Славутський руберойдовий завод" збільшив у кілька разів валовий річний оборот.

Він вміє слухати та чути людей. Стверджує, що кожен має нести відповідальність за свій вибір. Переконаний, що кожна проблема у житті — це урок, який треба вирішити, засвоїти та йти далі, зробивши правильні висновки.

Попри родинні зв’язки з колишнім Президентом В.Ющенком, не скористався цим статусом для політичної кар’єри. У 2007 році своє невключення до списків "Нашої України" як кандидата у народні депутати Олексій Хахльов сприйняв спокійно, назвавши це проявом відсутності лобізму з боку Президента та визнання його власної самостійності у політичному житті. Тоді він зазначив, що "впевнений у своїх силах, переконаннях і готовий йти вперед".

Олексій Хахльов — не надто публічна особа. Проте запам’ятався яскравими пропозиціями та ідеями: виступає за широке запровадження місцевих референдумів як ефективного засобу діалогу між владою і народом. Переконує, що саме це дозволить краще працювати чиновнику, який знатиме, що робити, і пересічному громадянину, який матиме інструмент впливу на чиновника.

Не особливо афішує те, що займався багатьма соціальними проектами. Зокрема, був координатором реформування онкологічної галузі шляхом приєднання України до Паризької Хартії боротьби проти раку та створення Національного Інституту Раку в Україні.

Ймовірно, що активна громадська діяльність є проявом принципу про потребу досягати гармонії у різних сферах життя. Адже саме його Олексій Хахльов вважає одним із головних.

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ