Ми у Facebook
29.09.2011, 16:49

6 місце. Світлана БОГАТИРЧУК-КРИВКО — На заздрість усім

Посада: начальник головного управління Держкомзему в Рівненській області
Вік: 52 роки
Про Світлану Кирилівну говорять багато і часто. У багатьох її кар’єра викликає заздрість різного характеру. Вона регулярно з’являється у рейтингових дослідженнях. Складається враження, що цю жінку неможливо зламати чи усунути з політичної карти Рівненщини. Вона є, була і буде. У гуманітарній, земельній чи іншій сфері. Напевно, ні у кого не викличе здивування, якщо вона займеться, скажімо, цінними паперами чи енергетикою.

Нині Світлана Богатирчук-Кривко на засіданнях Рівнеради з легкістю та впевненістю коментує земельні питання, у яких більшість присутніх у залі не може назвати себе експертами. Раніше вона з такою з невимушеністю розбирала гуманітарні питання міста. У 2009-му вона очолила головне управління Держкомзему в області. Щоб бути професіоналом, Світлана Кирилівна знову стала студенткою — здобула спеціальність "землевпорядкування та кадастр" в Інституті післядипломної освіти Національного університету водного господарства та природокористування.

Народилася Світлана Кирилівна у Рівному. Закінчила Луцьке педагогічне училище та Рівненський державний педагогічний інститут. Працювала вчителем, інспектором шкіл, заступником директора департаменту соціального обслуговування населення м.Рівного, начальником управління освіти Рівненського міськвиконкому. Із 2002 до 2008 була заступником міського голови Рівного. Із 2005 року входить до Народної партії. Нині очолює міську парторганізацію. У 2002-2006 роках була депутатом обласної ради та очолювала постійну депутатську комісію з гуманітарних питань.

У 2008 році Світлана Богатирчук-Кривко опинилась у лідерах рейтингу "ТОП-25 найвпливовіших політиків Рівненщини". Минулого року увійшла у десятку "Найвпливовіших людей Рівненщини". А цьогоріч Світлана Кирилівна вже встигла очолити рейтинг "ТОП-25: Найвпливовіші жінки Рівненщини 2011", отримавши звання "Жінка-фенікс".

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами