Ми у Facebook
30.09.2011, 16:14

Перший “Кубок вулиць” з міні-футболу отримав свого володаря

У Рівному відбувся перший міні-футбольний турнір для вуличних команд “Кубок вулиць”, що був організований Рівненською міською федерацією футболу та дирекцією Рівненської школи-ліцею НВК№2. Першим володарем кубка стала команда вулиці Волинської дивізії.
Всього на турнірі зголосилися виступити сім команд з різних вулиць Рівного: Шухевича, Макарова, Волинської дивізії, Малорівненської, Княгині Ольги, Гагаріна та проспекту Миру. Складалися команди з дітей, яким виповнилося максимум 12 років.

За допомогою жеребкування організатори визначили три пари учасників 1/4фіналу та команду-щасливчика, що одразу потрапила до півфіналу. Нею виявилась команда з вул. Княгині Ольги.

На стадії чвертьфіналу не пощастило трьом командам, які поступилися своїм суперникам майже без боротьби:
“Вул. Шухевича” — “Вул. Макарова” - 0:6
“Вул. Малорівненська” - “Проспект Миру” - 0:8
“Вул. Волинської дивізії” - “Вул. Гагаріна” - 6:2

Далі четверо учасників півфіналу, розіграли між собою дві путівки у фінал:
У першому півфіналі команда “Вул. Макарова” намагалася на рівних боротися із хлопцями з “Проспекту Миру”, але під кінець першої половини гри удача від них відвернулася і м'яч двічі опинився у їхніх воротах. У другому таймі “Проспект” закріпив свою перевагу ще трьома м'ячами.

У другому ж півфіналі команда “Вул. Волинської дивізії” “каменя на камені” не залишила від команди “Вул. Княгині Ольги”:
“Проспект Миру” - “Вул. Макарова” - 5:0
“Вул. Волинської дивізії” - “Вул. Княгині Ольги” - 8:0

Найдраматичнішим виявився фінальний поєдинок, у якому зійшлися “Вул. Волинської дивізії” та “Проспект Миру”. Дванадцятирічні хлопці продемонстрували не лише високий рівень футбольної майстерності, а й неабияку непоступливість та волю до перемоги. Основний час гри завершився з майже хокейним рахунком 4:4 і долю команд визначила серія післяматчевих пенальті.

Тут, як і в грі, ніхто не хотів поступатись і після чотирьох ударів рахунок знову був рівний. Вирішальним став п'ятий удар команди “Проспекту Миру”, який цілі не досяг, натомість юні футболісти “Вул. Волинської дивізії” були точними, і забрали почесний трофей на свою вулицю.

За перемогу хлопці-переможці отримали кубок, медалі та подарунки від організаторів та партннерів турніру.

До теми:
Юні футболісти змагатимуться за "Кубок вулиць"
У Рівному стартує "Кубок майбутніх чемпіонів"
lРівненська НВК “Гармонія” отримала кубок з рук Олександра Шовковського [+Фото]





На правах реклами