Ми у Facebook
03.10.2011, 17:15

Рівненські студенти навчали англійської учнів Тучинської школи-інтернату [+Фото]

Студенти факультету іноземної філології Рівненського державного гуманітарного університету на один день спробували свої сили й стали справжніми вчителями. Вони провели уроки англійської мови та зарубіжної літератури у Тучинській спеціальній школі-інтернаті. Захід приурочили до Дня вчителя, який в Україні відсвяткували 2 жовтня.
Досвід організації подібних заходів студенти іноземної філології вже мають. Адже вони кілька років співпрацюють із навчальним закладом. Зокрема, збирали кошти для облаштування сенсорної кімнати, привозять необхідні речі, подарунки, організовують цікаві заходи до свят.



Четвертий рік поспіль до Дня вчителя студентський декан факультету іноземної філології Сергій Семенов та його однодумці готують та проводять для дітей захопливі уроки англійської мови. Готувалися до своїх уроків ретельно, враховуючи специфіку кожного класу та вже вивчений матеріал.



— Це і дітям цікаво, і для нас практика. Відтак усі залишилися задоволеними. Взяти участь у такій акції захотіли як студенти старших курсів, так і першокурсники. Це, безумовно, приємно, адже тоді ми знатимемо, що нашу справу продовжать навіть після того, як старшокурсники закінчать своє навчання в університеті, — зауважив Сергій Семенов.




Повправлялися студенти й у вихованні дітей. Адже після уроків провели кілька виховних годин. Зокрема, розповіли про шкоду куріння, організували перегляд актуального фільму та залюбки позмагалися у спортивних іграх на свіжому повітрі.







На правах реклами