Ми у Facebook
07.10.2011, 08:00

Із 1 листопада "Укрзалізниця" продаватиме квитки по-новому

Із 1 листопада цього року вводиться автоматизоване регулювання продажу місць в залежності від населеності вагонів.
Це означає, що реалізація місць буде починатися з одного вагону кожного типу (СВ, купейний, плацкартний). У разі, якщо у вагоні певного типу залишиться менше 9 вільних місць, відкриється для продажу наступний вагон цього типу.

Про це у четвер зазначає прес-служба "Укрзалізниці".

Такі нововведення, на думку залізничників, дозволять послідовно та рівномірно заповнювати вагони поїзда для оперативного регулювання схем поїздів, ефективно використовувати існуючий вагонний парк.

Незадіяні вагони поїзда будуть відчеплені і введені до складу поїздів, на які існуватиме підвищений попит. Таким чином, залізничники оперативно корегуватимуть кількість вагонів у поїзді, орієнтуючись на попит у перевезенні пасажирів.

За словами начальника Головного пасажирського управління Олександра Іванька, у доцільності переходу на повагонний продаж квитків залізничники вже переконалися на основі пілотного проекту, який реалізовувався з 9 вересня.

За таким принципом, в якості експерименту, продавалися квитки на один поїзд на кожній із шести залізниць України. З першого листопада за таким принципом продаватимуться квитки на всі поїзди внутрішнього сполучення.

Джерело: Українська правда. Життя





На правах реклами