Ми у Facebook
11.10.2011, 15:35

Кульчинська хоче повернути Рівне в "Майдан’s" [+Фото]

Відвоювати участь Рівного у фіналі шоу "Майдан’s" хочуть рівненські танцівники на чолі із заступником міського голови Галиною Кульчинською. Такий шанс у них з'явиться під час суботнього sms-голосування у другому півфіналі шоу. Тоді глядачі визначатимуть команду, яку хочуть повернути у шоу.
Несподівана перемога Криму в sms-голосуванні під час півфіналу шоу 8 жовтня викликала шквал обурень у рівненських прихильників проекту. Причину такого результату заступник міського голови Галина Кульчинська з'ясовувала у керівництва каналу та компанії StarMedia.



— Сьогодні телефонувала пані Олександрі Касперській, з проханням пояснити такий перекос у голосуванні, — розповіла Галина Кульчинська 11 жовтня на спеціально організованій прес-конференції. — Мені заявили, що "коефіцієнт телесмотренія" на Рівненщині був 75 відсотків. Тому оператор просто не встигав технічно приймати всі голоси. Втім, який стосунок до цього мають стрімко набрані голоси Криму, мені не пояснили.



Натомість до результату шоу у чиновниці зауважень немає. Каже, команда з півострова дійсно виступила потужно. Відмінно справилась і рівненська команда. Проте, на думку пані Кульчинської, знімальна група могла в ефірі зняти родзинки танців краще.



— Чимало діток виступали вперше на такому рівні, після поразки вже в поїзді чимало дітей плакали, — розповів один із координаторів рівненської команди, керівник ансамблю "Єдельвейс" Тарас Лагнюк. — У нашому ансамблі на "Майдан’s" танцювала більша частина учасників. Вони не хочуть відпускати настрій проекту й надалі. Тому є ще надія на інтерактивне голосування.




Учасники шоу готові боротися і надалі, а міська влада та Галина Кульчинська готові їх підтримати. Тим часом команда має вирішити, куди передати виграний на шоу автомобіль. Подаровані спонсорами костюми ж поповнять резерви комунальних будинків культури.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ