Ми у Facebook
17.10.2011, 09:23

Рівнянка Наталія Соловйова — у фіналі "Міс Модель світу" [+Фото]

Рівненська модель агентства "Панна", "Міс Рівненщина-2008" Наталія Соловйова візьме участь в одному з найпрестижніших конкурсів "Best Model Of The World". Фінал конкурсу відбудеться у листопаді у китайському мегаполісі Шеньжань.

За словами директора агентства моделей "Панна" Вікторії Дембіцької, Наталія — одна найстабільніших рівненських моделей. З часу перемоги на "Міс Рівненщина-2008" дівчина постійно змагалась у відомих конкурсах. Так Наталія вийшла у фінал конкурсів "Міс Україна", "Княгиня України". Також рівненську красуню визнали кращою на міжнародному конкурсі "Обличчя року". Цьогоріч вона брала участь у першому в Україні телевізійному конкурсі краси "Королева України", де дійшла до фіналу.


— За умовами конкурсу переможниця має представити нашу країну на конкурсі Best Model Of The World, — розповіла директор агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька. — На жаль, перемогу на "Королеві України" Наталя не здобула. Та шанс взяти участь у міжнародному конкурсі подарувала сама доля. Його організатори не могли знайти достойну учасницю в Росії, і в той же час побачили Наталку у фіналі "Королеви". Тому пізніше через оргкомітет звернулись до нашого агентства. Наталія так їм сподобалась, що вони зробили виняток і запропонували їй представити на конкурсі Росію.



Рішення їхати далось дівчині нелегко. "Міс Рівненщина-2008" радилась і з Вікторією Дембіцькою.



— Я дуже люблю свою країну, тоиу хотіла би представити її. Проте втрачати шанс теж не хочеться, — розповіла Наталія. — А таким чином наша країна де-факто матиме дві представниці на конкурсі. Тому наші переможні місця стануть підтвердженням правильного вибору.
Фінал конкурсу відбудеться у китайському мегаполісі Шеньжень у листопаді. Але підготовку дівчина розпочала вже. За умовами, учасниця сама має підібрати туалет для виходу у національному та вечірньому вбранні.



— З національним костюмом допомагає національний комітет конкурсу "Королева України", вечірню сукню довелось шукати самим, — зауважила Вікторія Дембіцька. — Ми домовились з брендом "Юнона".

Тепер Наталка стане обличчям бренду "Юнона". Для неї не тільки спеціально пошиють цілу колекцію суконь, а й проведуть низку фотосесій.





На правах реклами