Ми у Facebook
17.10.2011, 18:06

ДТП у Рівному: чоловіків збили поза пішохідними переходами

Одразу двоє рівнян потрапили за добу у лікарню.
Перша з ДТП сталась на вулиці Київській у Рівному. Поблизу "Сільпо" невідомий водій автомобіля "Шкода Октавія", який їхав зі сторони вулиці Відінської у напрямку Костромської, допустив наїзд на пішохода Олександра, 47-річного рівнянина, який переходив дорогу поза пішохідним переходом. Пішохід отримав забій правого коліна, він госпіталізований в нейрохірургічне відділення ЦМЛ м. Рівного.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів, на вулиці Київській у Рівному було затримано автомобіль "Шкода Октавія", яким керував 39-річний Ігор з Рівного. Саме його й запідозрили в тому, що збив пішохода.

Наступна ДТП сталась на перехресті вул. Д.Галицького-Київської у Рівному. Водій автомобіля "Шкода-Фабіа" 29-річний Сергій, рухаючись зі сторони вулиці Степана Бандери у напрямку Костромської, допустив наїзд на пішохода Володимира.

57-річний чоловік переходив догору поза пішохідним переходом. Пішохід отримав закриту ЧМТ та перелом лівого бедра, він госпіталізований в травматологічне відділення ЦМЛ м. Рівного.

Про це повідомляє прес-служба ВДАІ області.





На правах реклами