Ми у Facebook
18.10.2011, 10:01

У Рівному вночі показуватимуть кращу соціальну рекламу світу

Школа реклами "БАГАЖ" та харківська рекламна агенція Arriba! представляють у Рівному вечір соціальної реклами — Соціальний Кінобагаж #2.
— Соціальна реклама — вид некомерційної реклами, що направлена на зміну моделі поведінки соціуму, підвищення культури, та привертання уваги до соціальних проблем, — розповідають організатори дійства. — Ось лише невеликий список соціальних проблем, які є підґрунтям для створення соціальних рекламних шедеврів:

Алкоголізм, бандитизм, бідність, бездомні, безробіття, дитяча безпритульність, висока смертність, забруднення навколишнього середовища, інвалідність, корупція, наркоманія, порушення прав дітей, низька народжуваність, положення людей з обмеженими можливостями, права та свободи людина та громадянина, злочинність, проституція, проблеми літніх людей, поширення ВІЛ та інших захворювань, ситуація в армії, самовбивство, соціальна нерівність, тероризм, загроза техногенних катастроф, рівень життя, екстремізм, фашизм.

АЛЕ є одне велике АЛЕ! Як це не парадоксально, але соціальна реклама може бути гарною, милою та досить позитивною. Є певний стереотип в соціальній рекламі — здебільшого вона негативна, страшна, жахлива а також бридотно-огидна.

Ми будемо руйнувати цей стереотип!

Коментувати та відповідати на ваші питання буде Максим Заселян — копірайтер рекламної агенції Arriba! MG.

Так що плануйте собі вечір суботи 22 жовтня з 23.00, готуйте свої питання та приходьте в кінотеатр "ЕРА".

Бронювання квитків (30 грн, студентам — 25):
066 7799002
063 4997122
або axiom.rv@gmail.com

Тривалість заходу — з 22 жовтня 23.00 до 23 жовтня 01.00.





На правах реклами