Ми у Facebook
18.10.2011, 20:36

"Ганьба китайського народу": 2-річну дівчинку двічі переїхали машини, а перехожим було байдуже

У Китаї дворічна дівчинка потрапила у подвійну аварію. Спочатку її на дорозі збив мікроавтобус, а через деякий час вантажівка. При цьому перехожі проходили повз і не звертали уваги.
Трагедія за участю дворічної дівчинки, яка двічі потрапила під колеса машини в Китаї, викликала великий резонанс у місцевих ЗМІ після того, як запис шокуючої події потрапив в інтернет.

Інцидент стався в місті Фошань провінції Гуандун на півдні Китаю. На кадрах, знятих камерою зовнішнього спостереження, видно, як дворічну дівчинку переїжджають по черзі два автомобілі, а десятки очевидців проходять повз закривавлену дитину.

Спочатку дівчинку на ім'я Юіюі збив мікроавтобус, водій якого зовсім спокійно виїхав з місця аварії. Далі, як видно на кадрах, повз постраждалу по вузькій вуличці пройшли більше десятка перехожих, при цьому жоден з них не звернув уваги на важкопоранену.

Через деякий час по дитині проїхала вантажівка. З 18 очевидців цієї аварії поряд з постраждалою зупинилася тільки одна жінка. Вона відтягнула дівчинку до краю дороги. Пізніше на місце події прибігла її мати.

За даними китайських ЗМІ, збита дівчинка залишилася жива, але її стан оцінюється як вкрай тяжкий. Після аварії вона впала в кому, і зараз медики продовжують боротися за її життя. Після розголосу цієї події в ЗМІ обидва водії, які втікли з місця ДТП, були заарештовані.



Батьки збитої дівчинки знаходяться в пригніченому стані. "Молюсь про те, щоб моя дитина залишилася живою, прокидалася і кликала мене "тато", — говорить батько постраждалої.

Китайські блогери назвали цю аварію "ганьбою китайського народу".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ