Ми у Facebook
02.11.2011, 12:20

На Рівненщині стартує конкурс учнівських творів "Я — журналіст!"

Четвертий обласний конкурс учнівських творчих робіт "Я — журналіст!" розпочався на Рівненщині 1 листопада. Учні 8-11 класів, які мають нахил до журналістики, мають змогу до 5 грудня надіслати свою роботу на розгляд журі й виграти цікаві та корисні призи!
Уже за традицією, співорганізаторами конкурсу "Я — журналіст!" є Видавничий дім “ОГО”, управління освіти та науки Рівненської облдержадміністрації, Національний університет “Острозька академія” та Рівненська Мала академія наук учнівської молоді.

За умовами конкурсу, його учасники повинні надіслати власну творчу роботу обсягом не більше 2 друкованих сторінок формату А4 на одну із двох тем (на вибір):
- “Цікаве — поруч” (розповідь про певне цікаве місце (місця) або певну цікаву людину (нашого сучасника) у своєму населеному пункті, яке учень хотів би показати туристу, котрий приїхав на Рівненщину з іншого регіону, або з якою хотів би його познайомити);
- “Що б я змінив на краще у своєму населеному пункті” (тема передбачає висловлення учнем власних думок, пропозицій щодо можливих напрямків здійснення конкретних позитивних змін у тому населеному пункті чи регіоні, де він проживає (зокрема, щодо вирішення соціальних проблем, проблем дітей та молоді тощо).

Список переможців конкурсу "Я - журналіст", нагороджених 10 травня 2011 року

Як нагороджували переможців конкурсу "Я - журналіст!" у травні 2011 року (фоторепортаж)

Роботи учасників попередніх конкурсів "Я - журналіст!"

До творчої роботи учасник Конкурсу додає есе довільної форми обсягом до 1 друкованої сторінки формату А 4 на тему “Чим приваблює мене професія журналіста”.

Як склалася доля переможців конкурсу "Я - журналіст!" минулих років

До есе та творчої роботи учасник Конкурсу додає на окремому аркуші або в окремому файлі таку інформацію про себе: прізвище, ім’я, по батькові, число, місяць та рік народження, назву навчального закладу, клас або курс, домашню адресу, домашній та мобільний телефони (якщо є) та фотографію портретного типу (в друкованому або електронному форматі).

Корисна інформація для учнів, які цікавляться журналістикою

Обов’язковим є надання письмової згоди одного з батьків на участь дитини в Конкурсі, використання її фото в ЗМІ та подальше отримання інформації від організаторів конкурсу. Ця згода має бути подана або на паперовому носієві, або в електронному форматі у відсканованому вигляді. Текст згоди повинен мати такий вигляд: “Я (прізвище, ім’я, по батькові) даю згоду на участь моєї дитини (прізвище, ім’я, по батькові) в Четвертому обласному конкурсі учнівських творів “Я – журналіст!”, використання її фото та творчої роботи в ЗМІ в будь-якому вигляді впродовж будь-якого часу та подальше отримання інформації від організаторів конкурсу. Число, підпис”.


Читати роботи учасників попередніх конкурсів "Я - журналіст!"



Відео з онлайн-трансляції нагородження переможців конкурсу "Я - журналіст!"


Роботи разом із інформацією, про яку йдеться у двох попередніх абзацах, слід надсилати або приносити за адресою: Видавничий дім “ОГО”, вул. Шкільна, 2, м.Рівне, 33000. На конверті або пакеті або в темі електронного листа з конкурсною роботою та документацією обов’язково слід робити позначку: “Я – журналіст!”. Роботи в електронному вигляді, разом із вищевказаною інформацією, надсилаються на e-mail (електронну адресу) vg2001@ukr.net . У темі листа слід вказати: "Я - журналіст!".

Фотолітопис конкурсу "Я - журналіст" 2009-2011 років

Контактна особа від організаторів Конкурсу з питань прийому робіт: Голубєв Віталій Юрійович, головний редактор Видавничого дому “ОГО”, тел.\факс (0362) 62-04-44, 62-04-43, моб. тел. (050) 339-39-85, e-mail: vg2001@ukr.net .


Телерепортаж про нагородження переможців конкурсу "Я — журналіст!"


Роботи на конкурс "Я — журналіст!" приймаються до 5 грудня 2011 року, нагородження переможців відбудеться до 25 грудня 2011 року.

Цікавишся журналістикою? Тобі сюди!

У міру надходження, конкурсні роботи будуть публікуватися на порталі OGO.ua у тематичному розділі "Я - журналіст!". Там само буде постійно оновлюватись список учасників, роботи яких прийняті для участі в конкурсі.

Переможці конкурсу "Я — журналіст!" будуть відзначені дипломами та подарунками. Це і література з журналістики (в тому числі підручники, рекомендовані Міністерством освіти та науки, сім'ї, молоді та спорту України), і рекомендації для вступу до вищих навчальних закладів, і публікації в газетах та на інтернет-ресурсах ВД “ОГО”, які в подальшому будуть завірятися в установленому порядку для використання під час творчого конкурсу у ВНЗ; і можливість пройти безоплатне або на пільгових умовах навчання основ журналістики на базі Видавничого дому “ОГО” і ТРК “Рівне 1”, і участь у телепередачах! А окремі учасники отримають справжні посвідчення позаштатних кореспондентів "ОГО"!

Тобі вже є 15 років? Цікавишся роботою журналіста? Тоді переглянь цікаву інформацію!

Довідки щодо участі у конкурсі "Я — журналіст!" завжди можна отримати за телефоном (050) 339-39-85 або написавши на електронну адресу vg2001@ukr.net.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ