Ми у Facebook
03.11.2011, 10:32

Рівненська "Ненормальна" завоювала чернігівську публіку [Фото+Відео]

Постановка Рівненського музично-драматичного театру «Ненормальна» вразила журі та глядачів VІІ Міжнародного театрального фестивалю жіночої творчості імені Марії Заньковецької, що проходив у Ніжині з 27 жовтня до 3 листопада. Сьогодні урочисте закриття фесту, і вже незабаром стануть відомі результати театральних змагань. Враженнями з порталом OGO.ua поділилася виконавиця головної ролі у виставі - Вікторія Клєщенко-Пилипчук.
- Результати нам поки що невідомі. Але за відгуками і журі, і глядачів - ми були одними з кращих, - розповідає Вікторія. - Публіка там надзвичайна. З одного боку, вибаглива. Нас попереджували, що глядачі не соромляться навіть з перших рядів демонстративно вставати і йти з вистави, якщо вона їм не подобається. А з іншого - до нас публіка поставилася дуже тепло та привітно. Аплодували постійно, буквально після кожної репліки.

За словами актриси, організатори фестивалю палко запрошували рівненський драмтеатр на гастролі до Чернігова та області.

- Сказали, що ми нашою "Ненормальною" забезпечили собі глядача на три роки вперед! - з посмішкою ділиться Вікторія.

Про секрети сімейного щастя — від мегатворчої родини учасника гурту "OT VINTA" Віктора Пилипчука та актриси Рівненського облмуздрамтеатру Вікторії Клєщенко-Пилипчук

Нагадаємо, режисер-постановник вистави за авторством Н. Птушкіна "Ненормальна" - народний артист України, лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка Володимир Петрів.

У рівненському театрі — всесвітньовідома прем’єра

"Ненормальна" - це історія кохання, яка розповідає про один день з життя двох людей. ВІН і ВОНА — головні і єдині герої прем'єрної вистави "Ненормальна". Сповнена хвилюючих, місцями пікантних моментів, лірична пригода двох до того незнайомих людей переплетена з пристрастю і розпачем. За один день, проведений разом, герої у споминах переглядають усе своє життя. “Ви ненормальна!” — вигукує ВІН, вражений непристойною пропозицією і вкрай дивною поведінкою незнайомки на початку вистави і визнає власну ненормальність у фіналі.

Виконавці ролей: Він - В'ячеслав Давидюк, Вона — Вікторія Клєщенко-Пилипчук.



У VІІ Міжнародному театральному фестивалі жіночої творчості імені Марії Заньковецької брали участь театри Києва, Луганська, Сум, білоруського Гомеля та ін.

Вже сьогодні-завтра стануть відомі результати, про які портал OGO.ua обов'язково повідомить своїх читачів.

Маємо надію, що старання та талант представників рівненського театру заслужено оцінять.

Музика з вистави:

 







На правах реклами