Ми у Facebook
21.11.2011, 14:39

Чим корисні вироби з натурального льону для дітей? [+ПОРАДИ]

Усі ми сьогодні серед синтетики й пластмаси прагнемо знайти щось справжнє для свого здоров’я. Одне з таких природних джерел — 100% натуральна продукція із лляним наповнювачем. Детальніше про переваги продукції, виготовленої з натурального льону, - розповідають експерти "Сонцельону".
Чому льон вартий моєї уваги?

Наші пращури були набагато здоровішими за нас. Їхній секрет — у використанні лляних виробів. Льон годував і одягав їх, зігрівав узимку й рятував від спеки, лікував та сприяв здоровому сну. Єгипетські мумії до сьогодні загорнуті саме в лляну тканину. З льону виготовлено Туринську плащаницю. Вони збереглися до наших днів завдяки кремнезему, який міститься в льоні та активно стримує розвиток бактерій і грибків. Під час воєн лляні пов’язки рятували поранених від гангрени та сепсису.

Вчені довели, що клітини людини без залишку розчиняють клітини льону. Лляна нитка — єдиний у хірургії матеріал, що не потребує зняття швів. Лляні волокна мають гіпоалергенні властивості, в декілька разів знижують рівень радіації, гасять електромагнітні хвилі, підвищують рівень імуноглобуліну в крові.

Як правильно використовувати матрас з натурального льону?

Матрас може використовуватись окремо, як тверда постіль для профілактики й лікування спінальних хвороб. Він також застосовується як наматрасник, що захищає від шкідливого впливу інших, звичайних матрасів.

Чим корисні вироби з натурального льону для чоловіків?

Матраси та захисні килимки забезпечують добру циркуляцію повітря та запобігають виникненню «парникового ефекту» — головного ворога простати. Вони також попереджають алергічні реакції та висипи.

Чим корисні вироби з натурального льону для жінок?

Користування продукцією поліпшує кровообіг, запобігаючи відкладенню жирових клітин та сприяючи схудненню.

Чи можна користуватися виробами з натурального льону під час вагітності?

Вагітні жінки відчують полегшення завдяки ортопедичним валикам. Надаючи ногам підвищеного положення, валик для гомілкостопу сприяє відтоку крові з судин. А валик для попереку знімає біль, спричинений зміщенням центру ваги.

Як впливає продукція з натурального льону на дітей?

Стан здоров’я Вашої дитини напряму залежить від того, на чому вона спить. У нашій країні раніше для цього використовувались екологічно чисті ватяні матрасики. Тепер же ринок заполонили дитячі матраси сумнівної якості із застосуванням клею, поролону та інших штучних і токсичних матеріалів. Як наслідок — стрімке почастішання випадків алергії у дітей. Від перших днів життя, коли закладається основа здоров’я дитини, важливо оточити її природними матеріалами, що не мають токсичного впливу. Продукція з натурального льону береже малюків від бактерій, захищає від впливу отруйних речовин, попереджає «парниковий ефект».

Чи можна використовувати вироби з натурального льону у літньому віці?

Вироби показані для застосування літніми людьми, особливо для вирішення проблем опорно-рухового апарату. Згідно з результатами клінічних випробувань Інституту геронтології відпочинок на лляному матрасі зменшує больовий синдром і нормалізує роботу серця.

У чому полягає ортопедичний ефект виробів з натурального льону?

Є хибна думка, що втома і дискомфорт у спині минуть на м’якому дивані. Насправді ж лише тверда постіль сприяє максимальному розслабленню м’язів, виправленню підвивихів та викривлень хребта. Такі властивості забезпечує матрас з натурального льону. Валики для шиї, попереку та гомілкостопу в комплекті з матрасом створюють ортопедичний ефект, впли ваючи на різні ділянки хребта та нижніх кінцівок. На особливу увагу заслуговує тверда подушка-валик. Стимулюючи певні точки носової перетинки, вона полегшує лікування астми, міоми, захворювань статевих, ендокринних органів, шлунку, печінки тощо. Дитячий матрас у комплекті з пласкою подушкою сприяє правильному формуванню хребта, шийних хребців.

Чи можуть з натурального льону захищати мене не лише уві сні, а й протягом дня?

Покладіть захисний килимок на сидіння автомобільного або офісного крісла, щоб позбавитись «парникового ефекту» та отруйного впливу синтетичних матеріалів, а отже, хвороб статевої системи, геморою, алергічних реакцій тощо.

Чи застосовуються вироби з натурального льону у медицині?

Вироби використовують для швидшого розсмоктування рубців, профілактики та лікування хворих із вертебральними патологіями, загоєння ран та опіків, особливо в разі значних втрат шкіри, а також у догляді за лежачими хворими для запобігання появі пролежнів.
- Що міститься всередині виробів з натурального льону?

Вироби мають натуральний лляний наповнювач. Для поліпшення терморегуляції у матраси додали шар вовняного ватину. Обидва матеріали є на 100% натуральними та вироблені за унікальною технологією.

- Як визначено параметри продукції з натурального льону?

Товщину матрасів, розмір і діаметр валиків рекомендовано лікарями та визначено шляхом медичних досліджень і експериментів у клінічних умовах.

Скільки прослужать вироби з натурального льону?

Термін експлуатації виробів довготривалий: бактерицидна дія льону перешкоджає розмноженню шкідливих мікроорганізмів. Термічну обробку варто здійснювати кожні 3 роки, а зберігати в сухому приміщенні.

Чим продукція з натурального льону краща від решти матрасів?

Доведено, що матраси з натурального льону порівняно з аналогами:

* у 10,5 разу краще вбирають вологу, а отже, позбавляють тіло токсичних речовин і залишають його сухим;
* мають у 3 рази вищий тепловий опір, а тому запобігають перегріванню організму і «парниковому ефектові»;
* у 2,5 разу стійкіші до тертя, а відтак довше служать.

Чим підтверджений лікувально-профілактичний вплив виробів з натурального льону?

Вироби запатентовано. Вони мають Гігієнічний висновок Міністерства охорони здоров’я України.

Пам’ятайте! Ваші рідні та друзі потребують продукцію натурального льону уже зараз!

Магазин "Сонцельон"

Матеріал розміщено на правах реклами





На правах реклами