Ми у Facebook
21.11.2011, 13:24

У Рівному буде іще один котеджний квартал

Новий котеджний квартал у Рівному виросте на майже 6 гектарах землі на вулиці Київській. Тут земельні ділянки для індивідуальної забудови отримають півсотні працівників житлово-комунальної сфери.
Поява нового житлового кварталу на вулиці Київській у Рівному була передбачена змінами до генплану міста іще у 2008 році.

Як розповів заступник начальника міського управління містобудування та архітектури Сергій Боліщук, у серпні 2010 року управлінню ЖКГ Рівнерада надала ділянку в 5,77 гектара для будівництва і обслуговування кварталу житлової індивідуальної збудови. Аби в подальшому її можна було використовувати, тобто розділити на менші земельні ділянки для індивідуальної забудови, необхідний був черговий план. Його й запропонували затвердити членам Рівненського міськвиконкому. Раніше це робили депутати, втім зміна законодавства передала ці обов’язки виконкому.

Історичні об’єкти Рівного нанесуть на план за 200 тисяч

- Ця земельна ділянка відповідно до державних будівельних норм розбита на 51 окрему ділянку, які в подальшому управління житлово-комунального господарства буде передавати своїм співробітникам для індивідуальної забудови. Детальний план території включає в себе також повязані із забудовою такого невеличкого мікрорайону аспекти — план мереж і план доріг, - пояснив членам виконкому Сергій Боліщук.

Комітет без зайвого обговорення затвердив детальний план житлового кварталу на вулиці Київській.





На правах реклами