Ми у Facebook
21.11.2011, 15:13

Рівненські міліціонери вибивають зізнання із молодих парубків [+Відео]

Двоє молодиків стверджують: у міськвідділі їх били, щоб вони підписали майже порожні протоколи. У міліції вже провели службове розслідування. До 23 листопада мають час, щоб матеріали передати до прокуратури. А там уже вирішать, чи порушувати кримінальну справу.
Гуля на голові п’ятикурсника Миколи — результат спілкування із правоохоронцями, — стверджує хлопець. Разом із товаришем він проходив неподалік парку. Був вечір, до хлопців підійшли патрульні постової служби.

Того вечора, як стверджують товариші, вони випили по пляшці пива, але у кафе. Дмитра й Миколу таки доправили до міськвідділу міліції. Там вимагали підписати протоколи, нібито випили по два літри пива.

Такий самий протокол підписав і Дмитро. Каже, не з власної волі. Хлопців оштрафували на 85 гривень. Копії протоколів не віддали. Вже зранку до правоохоронців пішла матір Миколи.



Ця пригода трапилася із понеділка на вівторок. У міліції уже провели службове розслідування. Пояснюють: хлопців затримали, бо вони порушували громадський спокій. А бити їх не могли: протоколи підписували у коридорі біля чергового під час перезмінки.

Показують записи у внутрішній документації, за ними хлопці перебували тут не більше години.

Матір Миколи із версією міліції не погоджується. Наполягає: сина били біля цього столу.

Чи вибивали підписи під порожніми протоколами, вже з’ясовує прокуратура Рівного. Відповідно до законодавства, мають на це десять днів.





На правах реклами