Ми у Facebook
22.11.2011, 12:54

У Рівному продають людей заради благодійності [Анонс]

Продавати право на побачення через аукціон у соціальних мережах вирішила молодь Рівного. Саме так проходить традиційний благодійний аукціон “Живі торги”. Тут усі охочі можуть викупити право на побачення з хлопцем чи дівчиною. Щороку таким чином на подарунки дітям-сиротам збирають до 10 тисяч гривень.
Подібні живі торги у Рівному відбуваються уже втретє. Спочатку акція називалась “Купи людину”, пізніше її назвали "Живі торги". За словами голови молодіжної фундації “Відкрий серце” Тетяни ГЕРАСИМЕНКО, такі торги регулярно проходять у різних містах України. Адже таким чином молодь може не тільки розважитись, а й зробити свій внесок у благодійність та допомогти дітям.

— Торги проходять у соціальній мережі “В контакті”, — розповіла Тетяна. — У спеціальній групі створено два альбоми з лотами. В одному — хлопці, в іншому — дівчата, яких можна “придбати”. Тобто лот, який ви “купили”, піде з вами погуляти, повечеряти, на романтичну зустріч, пройдеться нічним містом, подихає свіжим повітрям, пограє у теніс, проведе час за переглядом романтичного фільму та ще багато-багато іншого, приємного та романтичного! Акція наскільки популярна, що цьогоріч ми вирішили зробити жорсткішими умови. Тепер стартова ціна кожного лота — двадцять гривень, крок — 10 гривень.

Як і будь-який аукціон, “Живі торги” мають і свої ексклюзивні лоти. У VIP-альбомі розміщені лоти, котрі коштують більше 100 гривень. За словами співорганізатора акції Андрія ТУРЧЕНЮКА, торік ціни злітали до сотень гривень. Так, найдорожчим лотом цьогорічних торгів стала Ксенія Супрунюк — 405 гривень, жінки ж найдорожче оцінили побачення з Павликом Морозком — 331 гривня. Загалом торік вторгували майже 10 тисяч гривень. Торги триватимуть до 11 грудня.

Придбати побачення можна в групі “Живі торги”

У грудні учасникам влаштують день “Х”, де кожен зможе розрахуватися за купівлю свого лота та домовитись із ним про побачення. Усі вторговані кошти передадуть на потреби вихованців Рівненського дитбудинку.





На правах реклами