Ми у Facebook
22.11.2011, 14:02

Мер Рівного роздавав премії з чужого гаманця

Після того, як міський голова Рівного вручив премії правоохоронцям, OGO.ua поцікавився, в якій статті міського бюджету ці кошти були передбачені.
Премії працівникам міськвідділу міліції, які напередодні вручав міський голова Рівного Володимир Хомко, виявляється, не «міські», а приватні.

- Ці кошти не знімали з ніякої статті бюджету, це спонсорські кошти фірми, яка експлуатує ліфти. Вони спеціально призначили премії, аби знайшли тих злодіїв. Ви не уявляєте, які збитки для них оті крадіжки. Крім того що на десятки тисяч прямих збитків — так ще й купа роботи. Вони були зацікавлені, щоб цих хлопців знайшли. Я просто трошки підштовхував їх до такого рішення, - зазначив Володимир Хомко.

Нагадаємо, напередодні мер вручив грошові премії п’яти міліціонерам за оперативне викриття злочинної групи з двох молодиків, які за два тижні вивели з ладу дванадцять ліфтів і завдали рівнянам шкоди лише у вигляді прямих збитків на п’ятдесят тисяч гривень.

Тоді ж міський голова висловив сподівання, що міліціонери зловлять невдовзі й викрадачів каналізаційних люків. Цікаво, а хто ж тоді виділятиме гроші на премії? І чи стане таке преміювання нормою для нормальної роботи міліції?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ