Ми у Facebook
23.11.2011, 11:52

Рівненський льонокомбінат ставлять у приклад

Голова Комітету Верховної Ради з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська, що завітала днями до Рівного, була вражена оснащенням та масштабним виробництвом Рівненського льонокомбінату. За її словами, відроджене підприємство Олега Червонюка має стати яскравим прикладом для інших виробників у галузі легкої промисловості.
Рівненщину Наталія Королевська відвідала 17 листопада, побувавши в Острозі та самому обласному центрі. До Рівненського льонокомбінату народний депутат завітала невипадково. Адже саме це підприємство серед усіх у цій галузі порадила побачити Українська Асоціація підприємств легкої промисловості.

- Відвідати наш льонокомбінат - це була ініціатива "Укрлегпрому". Адже їм відомо, що наше виробництво одне з кращих та показовіших. Крім того, я не раз говорив і впевнений, що Рівне стане центром легкої промисловості. І ми повинні показати, скільки роботи ми вже проробили. Не дивлячись ні на які політичні, економічні течії в державі, ми продовжуємо працювати, більше того - розвиватися та розширювати виробництво. Адже, перш за все, ми повинні сподіватися лише на самих себе. І це дуже добре, коли Рівненщину відвідують політики різних рівнів. Вони тоді хоч трошки починають вникати у проблеми регіону. Я думаю, що чим більше політиків до нас приїджатиме, тим краще буде для нас.



Зі свого боку, Наталія Королевська (вона, до речі, вперше відвідувала саме тканинне виробництво), оцінивши технологічний процес на льонокомбінаті, зауважила:

- Все життя Рівненщина славилися як виробники тканин, як центри легкої промисловості, які одягали всю країну. Тепер, звичайно, ми на руках готові носити людей, які готові відроджувати і розвивати такого рівня підприємтсва, з передовими німецькими технологіями. Це чудово, коли такі підприємці, як Олег Червонюк, готові брати на себе відповідальність, які готові працювати, не покладаючи рук.



Олег Червонюк, у свою чергу, у підсумку зустрічі наголосив: якщо влада не готова допомагати, то хай хоч "палки у колеса" не ставить:

- Головна проблема для нас на законодавчому рівні - це корупція. Сьогодні, приємно це констатувати, йде реальна боротьба з хабарництвом. І я надіюсь, що вона увінчається успіхом. Будь-якому соціально відповідальному підприємцю хочеться працювати у державі, де влада співпрацює з бізнесом (який наповнює державний бюджет), а не намагається на чужому нажитися.












На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ